Az Opi gél lakk minden színárnyalata vonzza a tekintetet

A férfiak sokszor nem is gondolják, de bizony a hölgyek számára a megfelelő színű körömlakk kiválasztása egy roppant nehéz döntés, amely minden esetben alapos megfontolást igényel.

Szerencsére az Opi gél lakk számtalan színárnyalatban létezik, így bármilyen igényre találni megfelelő megoldást. A nagy választék ellenére azonban nem egyszerű megtalálni a legtökéletesebb színt, hisz nagyon sok tényező befolyásolja, hogy éppen melyik árnyalatot viseljük szívesen. Nem csak azt érdemes ilyenkor figyelembe venni, hogy milyen ruhákat – és kiegészítőket – tervezünk hordani a közeljövőben, de a körömlakk színének nagyon sok minden máshoz is passzolnia kell. Érdemes számításba venni az épp aktuális hangulatunkat, az évszakot, sőt, még azzal is számolni kell, hogy bizonyos bőrtónusokhoz csak egyes árnyalatok passzolnak igazán. Persze kétségbe esni nem érdemes, hisz az Opi gél lakk választékából még a legexkluzívabb kívánalmaknak is könnyű megfelelni.

Első körben érdemes a bőrünk árnyalata alapján szűkíteni a lehetséges befutókat. Amennyiben nagyon világos bőrünk van, úgy szerencsés, ha gél lakkból is valamilyen világos árnyalatot választunk, míg barnább tónusok mellé bátran szemezgessünk a sötétebb variánsok közül. Melegebb időben – azaz tavasszal és nyáron – inkább a vidámabb, élénk színeket érdemes preferálni, míg az őszi-téli időszakban a klasszikus árnyalatok működnek jobban. Végül, de nem utolsósorban nagyon fontos, hogy a körmünk formájának és méretének megfelelő gél lakkot, ugyanis egy jól megválasztott színnel optikailag nagyon sokat javíthatunk a látványon. Ha túl rövidek a körmeink, akkor válasszunk élénk, vidám árnyalatot, ám a hosszú körmök esetében nagyon jól működnek a sötét színek. Bárhogy is döntünk, egy dolog biztos, mégpedig az, hogy az Opi gél lakkok között megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb darabot.