Banktechsafe.hu – Páncélszekrények

Képzelje el, hogy az Ön otthonában is van páncélszekrény! Ha most egy hatalmas monstrum értéktárolót képzelt el, akkor nagyot téved, hisz léteznek viszonylag kicsi páncélszekrények, melyek kifejezetten háztartások számára készülnek.

Banktechsafe.hu – A páncélszekrények hatalmas választékban kaphatók, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes méretet, ami az igényeinek és pénztárcájának is megfelel. Ugyanis egyre gyakoribb, hogy átlagemberek is úgy döntenek, hogy ideje beszerezni egy páncélszekrényt, hogy az értékek minél nagyobb biztonságban legyenek. Hallottunk már olyat is, hogy valaki úgy beszélt a páncélszekrényekről, hogy „nagy széfek”. Ha a páncélszekrény egy élőlény lenne, akkor valószínűleg a hideg kirázná ettől a jellemzéstől. Ugyanis a széf és a páncélszekrény két különböző dolog. Tény és való, hogy mindkettő értéktároló, azonban gyakorlatilag minden másban eltérő jellemzőkkel rendelkeznek.

Ejtsünk pár szót ezekről a különbségekről! A széfek szimpla, egyszerű vagy duplafalú lemezszekrények, amik egy, kettő vagy három irányba záródó zárszerkezettel rendelkeznek. Érdemes kiemelni, hogy 500 kg lefeszítő erőnek ellenálló módon kell a rögzítését megoldani. A páncélszekrények ezzel szemben jóval masszívabb értéktárolók, amik betonnal és a gyártók által titkolt speciális anyaggal megerősített, duplafalú értékvédők eszközök. Három, de legtöbbször inkább négy irányba záródó zárszerkezettel rendelkeznek. A páncélszekrényeket mindenképp épületszerkezeti tartóelemhez kell rögzíteni, mégpedig 1000 kg lefeszítő erőnek ellenálló módon. Bővebb információkat és a páncélszekrényeket a banktechsafe.hu webáruházban találja, valamint kérdés esetén elérhetőséget.