Falánk cápa társasjáték – mókás játék az egész családnak

A Falánk cápa társasjáték egy igazán izgalmas játék, ami sok nevetéssel jár együtt. Akár a kisebb gyerekek is játszhatnak vele, mivel négy éves kortól ajánlják a gyártók.

Falánk cápa társasjáték – mindenre elszánt ügyes kis horgászokra van szükség, akik nem rettennek meg a falánk cápa mindent elnyelő bendőjétől sem. Az ügyes horgásznak a játékban meg kell mentenie a kis halakat, azonban nagyon kell vigyázni, mivel a falánk cápa könnyen megharaphatja a játékost és akkor elúszik az összes halacska. A játék kezdetén a tengeri állatokat a cápában kell elhelyezni és már kezdődhet is az izgalmas játék. A játék során a játékos társakkal együtt meg kell próbálni kihorgászni a zsákmányt a cápa szájából. A dobókockával dobni kell és azt a számú élőlényt kell kihalászni, amilyet dobott az ember. Azonban a falánk cápa bármikor lecsaphat a játékosra. Az izgalmas játékban végig lehet izgulni, hogy a cápa vajon lecsap-e és a horgászat során ügyeskedni kell, hogy valóban sikerüljön kifogni a halat.

A játék számos kisebb tartozékot tartalmaz, így ahogy már korábban is említettük, a játékot négy éves kortól ajánlják a gyártók. A játék során a szülő, pedagógus is oda ülhet a gyermekhez és kiválóan szórakozhatnak együtt. A társasjáték nagy előnye, hogy fejleszti a gyermek finom motorikus képességeit, valamint a koncentrációs képességét. A falánk cápa társasjátékot a jatek-webaruhaz.hu weboldalon is megtekintheti, valamint tájékozódhat róla. A jatek-webaruhaz.hu weboldalon megtekintheti a további kiváló minőségű játékokat. A Falánk cápa társasjáték kiváló időtöltést garantál a családnak vagy a barátoknak rengeteg nevetéssel és mókával fűszerezve. Bővebb információk a jatek-webaruhaz.hu weboldalon!