Betonsimító 93 kg – amivel a munka pillanatok alatt elkészül

Az Atlas Copco cég 1983-ban került megalapításra, s azóta is töretlenül fejlődik. Immáron 180 országban jelen a világszerte ismert, stockholmi székhellyel rendelkező vállalat.

Klikkeljen ide a fontos tudnivalókért, melyek a bestrent.info oldalon válnak elérhetővé. A betonsimító berendezések nagyban megkönnyítik az építőipari munkálatokat. Ez a munkafolyamat több eszközzel is elvégezhető, például lehúzólappal vagy lehúzógerendával, de a tökéletes eredmény elérése érdekében ma már egyre többen használják a betonsimítókat. Feladatuk, hogy hibátlan egyenletességet biztosítsanak, így megkímélve a felhasználókat a további padlókiegyenlítő anyagok használatától, melyek vásárlása igen költséges, a velük való munka elvégzése pedig időigényes.

A bestrent.info oldalon bérelhető Atlas Copco gyártású betonsimító 93 kg, Honda motorral ellátva. Már önmagában ezek a műszaki adatok is garanciaként szolgálnak, hisz a termék és a motor márkája jól ismert, s mindemellett igen közkedvelt. A betonsimító 93 kg-os változata 90 cm-es munkaszélességű lapátokkal van felszerelve, míg a sima tárcsával 94,5 cm-es méretekkel bír. Üzemanyagtartálya 5,3 l, így hosszú ideig használható egy huzamban, nem kell gyakran megállni a pótlás miatt. Mivel a betonsimító 93 kg, ráadásul rezeg, használatát olyan személy számára ajánlják, aki képes megtartani, mozgatni, anélkül, hogy kárt tenne magában vagy a kezelt felületben. Emellett a biztonsági előírásokat minden esetben be kell tartani. Mivel ez az eszköz nem feltétlen kerül minden nap használatba, érdemes kölcsönözni, melyre a bestrent.info oldal számos kedvező lehetőséget vázol. A kölcsönzés lehetőségével nincs karbantartási, tárolási gond, a javítási feladat és a felelősség is a céget terheli, így mindenképpen megéri ezt a verziót választani. Amennyiben egy robosztus gépre van szükség a beton egyengetéséhez, az Atlas betonsimító 93 kg-os változata tökéletes választás. Keressék a bestrent.info oldalon a bérléssel kapcsolatos információkat!