Webtárhely megoldások magánszemélyeknek, cégeknek egyaránt

Manapság egy vállalkozásnak szinte kötelezően jelen kell lennie a világhálón, hiszen így – vállalkozástól függően – számos érdeklődőre, ügyfélre lehet szert tenni. A zökkenőmentes weboldal üzemeltetéshez azonban szükséges egy webtárhely, ahol a fájlok biztonságosan tárolhatók és elérhetők.

Az awh.hu oldal webtárhely szolgáltatása magánszemélyeknek, kis és nagy vállalkozásoknak egyaránt képes kielégíteni az igényeit, szükségleteit. A számos csomagajánlat mind képességeiben, mind áraiban széles skálán mozog, így bizton állítható, hogy minden ügyfél megtalálja a maga weboldalához a megfelelő webtárhely csomagot. Ennek kiválasztásához érdemes néhány szempontot figyelembe venni, például, hogy word press alapú-e a weboldal, mert akkor ehhez passzoló webtárhely csomagot javasolt választani. Természetesen az awh.hu csapata szívesen segít a kiválasztásban azoknak, akik tanácstalanok, vagy még kezdőként állnak a webfelület elindítása elé. Azonban az oldal egyik főbb jellemzője a nagyon egyszerű felületkezelés, mellyel gyakorlatilag segítség nélkül bárki elvégezheti a szükséges feladatokat.

A különböző webtárhely csomagok szolgáltatása nagyban eltérhet. A főbb jellemzők, melyeket az ügyfelek figyelembe vesznek a tárhely mérete, az email postafiókok száma, az adatforgalom, továbbá a domainek száma. Amennyiben mégis nehéz a döntés, érdemes összehasonlítani a különböző cégek által nyújtott webtárhely csomagok kínálatát, árait vagy próbaidőszakot kipróbálni, hogy megfontolt döntés legyen az eredmény. Az awh.hu oldal a legmodernebb és legmegbízhatóbb eszközöket alkalmazza az oldal üzemeltetése, a szerverek karbantartása során. Ez a weboldal meglévő levelezések és weboldalak költöztetését is vállalja, mely folyamat egy egyszerű támogatási kérelem beküldésével indítható el. Nézzenek körül az oldalon és válasszák ki a megfelelő webtárhely csomagot weboldalukhoz, hogy az szárnyalhasson!