Budapest új építésű lakások mindenkinek!

Új építésű lakást keres a főváros szívében a lehető legjobb áron? Fontolja meg a BHG csoport legújabb beruházást, mert most kedvező áron juthat hozzá a legjobb helyen egy lakáshoz a Pannónia házban.

A Budapest új építésű lakások teljes választéka elérhető a Pannónia utcában. Az itt lévő lakások teljes biztonságot nyújtanak minden lakó számára, ugyanis a non stop biztonsági szolgálat és kamerarendszer is van az épületben. Egy fantasztikusan szép és kellemes időtöltést nyújtó parkosított belső udvar és a csodálatos környezet lehetővé teszi a nyugodt és pihentető időtöltést, illetve a környéken megtalálható sétálóhelyek és parkok is a szabad levegő szerelmeseinek kedveznek. A Pannónia ház lakásai egytől egyig tágasak és hatalmas üvegfelületekkel vannak ellátva, hogy a kényelem és a világos benti terek összhangban legyenek. A 8 emeletes épületből fenomenális kilátás nyílik a Budai hegyekre, így nem csak kedvező áron juthat hozzá az álmai lakásához, de kiváló panorámával is gazdagodhatnak a mindennapjai.

Tegye fel a kérdést magának és családtagjainak, hogy pontosan melyek az igényei a környékkel kapcsolatban, ha itt szeretne lakást vásárolni és garantáltan ez lesz az a lakás, amelyet érdemes választania, ugyanis mindenféle jóval kecsegtet a környék kikapcsolódási szempontból. De nemcsak, hiszen tanulásra, vásárlásra és egyéb mindennapi tevékenységekre is lehetősége nyílik. Válassza az új építésű lakásaink egyikét és garantáltan elégedett lesz. Keresse segítőkész kollégáinkat mielőbb és foglalja le lakását, mert ez élete lehetősége. Hívja a +36 20 366 3660 telefonszámot mihamarabb, mert értékesítési szakembereink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen ügyben a lakóparkkal kapcsolatban. Kérjen időpontot és tudjon meg többet!