Canon toner – Hogyan érdemes választani?

Ha nyomtatót vásárol és a Canon márkát választja, akkor mindenképp jó döntést hoz véleményünk szerint! A Canon sokaknak a minőségi fényképezőgépeket jelenti, azonban a márka ennél bővebb termékpalettával rendelkezik. Többek közt nyomtatókat és abba való tonereket is készít. Ezért mindenképp érdemes tenni vele egy próbát!

Canon toner ideális választás, ha Önnek is fontos a kifogástalan minőség! A Canon tonereket akár üzletekben vagy online is beszerezheti. Ha elkezd kutakodni, akkor látni fogja, hogy kétféle típusú Canont lehet vásárolni. Egyfelől vannak az eredeti tonerek, másrészről az utángyártott típusok. A két típus, már csak az elnevezésük is könnyen megzavarja a vásárlót. Ráadásul számos tévhit is kering a tonerek kapcsán, ami szintén nem segíti elő a vásárlók helyzetét. Éppen ezért egy kis segítséget szeretnénk nyújtani, hogy a legközelebbi vásárlás során magabiztos, tudatos döntést tudjon hozni. Nem csak a Canon esetében vannak utángyártott és eredeti tonerek, hanem ez bármely nyomtató márka típusra igaz. Az eredeti toner megnevezés sokakat megzavar, azonban ez nem azt jelenti, hogy ez a toner típus valódi, minden más pedig hamisítvány.

Az eredeti tonerek úgy nevezett OEM azonosítóval vannak ellátva, ami az Original Equipment Manufacturer rövidítése. Ez a jelölés azt hivatott jelölni, hogy a tonert a nyomtató gyártója készítette. Az utángyártott tonereket egy független cég gyártotta le, azonban ez nem azt jelenti, hogy hamisítványok lenének. Érdemes tájékozódni és az elképzeléseinek megfelelő tonert választani. Az utángyártott tonerek elsősorban azok számára előnyösek, akik sokat vagy gyakran nyomtatnak. Ha szeretne tonert rendelni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az onlinetoner.hu webáruházba és tájékozódjon!