A Comedy central műsor online várja

A Jószomszédok egy amerikai sitcom televíziós sorozat, amelyet Jim Reynolds készített, és 2018. október 1-jén mutatták be a CBS-en. A sorozat egy fehér középnyugati családot követ nyomon, amint alkalmazkodnak ahhoz, hogy a kaliforniai Pasadenában egy túlnyomórészt fekete negyedbe költözzenek. A főszereplők Cedric the Entertainer, Max Greenfield, Sheaun McKinney, Marcel Spears, Hank Greenspan, Tichina Arnold és Beth Behrs. 2019 januárjában a CBS bejelentette, hogy megújította a sorozatot egy második évaddal, amelyet 2019. szeptember 23-án mutattak be.

Comedy central a Jószomszédok című műsorral vár mindenkit a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és megtalálhatja a teljes heti műsort is. 2020 májusában a sorozatot megújították a harmadik évaddal, amelynek premierje 2020. november 16-án volt. 2021 februárjában a sorozatot megújították a negyedik évaddal, amelyet 2021. szeptember 20-án mutattak be. A Jószomszédok követi „a „legkedvesebb srácot” aki családját Los Angeles egy nehéz negyedébe költözteti, ahol nem mindenki értékeli rendkívüli szomszédságát. Ide tartozik az új szomszédjuk, Calvin is. 2017. szeptember 27-én bejelentették, hogy a CBS kísérleti gyártást indított az akkor Here Comes the Neighborhood címet viselő produkcióhoz. A pilotot Jim Reynolds írta, aki Aaron Kaplan, Dana Honor és Wendi Trilling mellett producerként is dolgozott.

2018. május 9-én jelentették be, hogy a CBS sorozatrendelést adott az immár Welcome to the Neighborhood címet viselő produkcióhoz. Néhány nappal később bejelentették, hogy a műsor címét The Neighbourhoodra (Jószomszédok) változtatták. Egy nappal ezt követően bejelentették, hogy a sorozat premierje 2018 őszén lesz, és hétfőnként 20:00-kor kerül adásba. További részletekért és az egész heti comedy central program megtekintéséért nézzen be a musor.tv weboldalra.