Clipper öngyújtó – prémium minőség, megfizethető áron

Annak ellenére, miszerint egy öngyújtóval szemben is támaszthatunk különleges elvárásokat, kétségkívül az a legfontosabb, hogy a zsebünkben lévő darab működjön, amikor szükségünk van rá. Az olcsóbb, műanyag modellek ideig-óráig teljesítik is ezt az elvárást, ám idővel mindegyik megadja magát. Ez felettébb bosszantó tud lenni, így a legbölcsebb, amit tehetünk, hogy beszerzünk egy megbízható példányt.

A clipper ilyen szempontból is kitűnő választás, hiszen nem véletlenül vált világszinten az egyik legkeresettebb márkává az elmúlt évtizedekben. A spanyol székhelyű vállalat a hatvanas években kezdte el a tölthető, gázzal működő öngyújtók tömeges gyártását és szinte azonnal hatalmas sikert értek el a koncepcióval. Egyrészt a Clipper modelljei kapcsán nem kellett attól tartani, hogy meghibásodás esetén az egész szerkezetet ki kell dobni, hiszen a központi gyújtórész egy mozdulattal cserélhető. Másrészt a különleges formának hála az átlagosnál jóval több töltet fér bele, így sokkal hosszabb ideig képes üzemelni, ami szintén óriási előny.

Ám a megbízhatóság az, ami valóban sikeressé tette a Clipper termékeit. Az egyszerű, ám minőségi alapanyagokból összeállított architektúra kevés hibalehetőséget hordoz magában, a masszív kialakítás pedig kellő védelmet nyújt az erősebb külső behatásokkal szemben is. Emellett nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a Clipper öngyújtók számtalan kivitelben elérhetők, így bármilyen elképzelésünk is legyen, biztosan megtaláljuk a számunkra ideális darabot a kínálatból. Ráadásul akár a hagyományos, tűzköves megoldás mellett tesszük le a voksunkat, vagy épp a modern, szúrólángos verziót választjuk, mindkettő esetében találunk olyan letisztult modelleket, amik könnyedén gravíroztathatóak. Ez főképp akkor örvendetes, amikor ajándékba szánjuk a Clipper öngyújtót.