Csavar bolt hatalmas kínálattal

Nálunk minden csavar kétkomponensű, speciális festékkel festett, és kemencében égetett termék, tehát a csavarok minőségi garantált és a színek is sokkal szebbek mint más csavarok esetében, de természetesen vállalunk elégedettségi garanciát. Ha nem a megfelelő szín érkezett meg önhöz, akkor kicseréljük azt! Cégünknél minden termék garantáltan magyar készítésű. Csapatunk szállítási garanciát is vállal, vagyis saját magunk szállítjuk le a termékeket ha futárral nem érne oda időben.

Csavar bolt vár minden kedves érdeklődőt alacsony árakkal, villámgyors kiszállítással és minőségi termékekkel ezért megéri hozzánk fordulni ha ön is az építőiparban dolgozik. A csavarokat 10 év múlva sem kell majd kicserélni, hiszen hosszú élettartamúak és nem pattogzik le a festék amiatt, hogy különleges, UV álló festéket használunk a csavarok készítéséhez, tehát a színek is szebbek lesznek. Építőipari vezetőként biztosan átélte már, hogy a rossz minőségű csavarok miatt problémái adódnak, ezért már nem szeretne további gyenge szállítmányokkal találkozni, tehát forduljon hozzánk és mi segítünk.

Minőségi festett csavarjainkat főleg építőipari kivitelező cégeknek és ezekre garanciát vállalunk. Az építmény összhatása kiváló lesz, és a megrendelője is elégedett lesz a minőségi kivitelezéssel. Cégünk elődje régóta foglalkozik a csavarok festésével és árusításával és a csavarfestő technológia folyamatosan fejlődik. Ha netán kérdéseket tenne fel nekünk a csavarokkal, a kiszállítással, az árakkal vagy a fizetési módokkal kapcsolatban, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot odaadó ügyfélszolgálatunkkal az info@csavarholding.hu e-mail címre írva,  vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 30 633 1149 telefonszámot és embereink minden kedves érdeklődőnek azonnal választ adnak majd.