Dell szerverek kedvező áron

Nálunk csakis jól működő Dell PowerEdge szervereket rendelhet, amiket mind teszteltünk és felújítottunk, tehát a minőségben nem fog majd csalódni. Weboldalunkról nemcsak szervereket rendelhet, hanem különböző alkatrészeket és kiegészítőket is, tehát érdemes benézni hozzánk. Bővebben rólunk a serverelite.hu weboldalon olvashat majd.

Dell szerverek rendkívül alacsony áron rendelhetőek a serverelite.hu weboldalon, tehát megéri felvenni velünk a kapcsolatot, ha minőségi Dell szerverre lenne szüksége, és itt találhat széles kínálatban Rack és Tower szervereket is, amelyekre csapatunk 1 éves garanciát is biztosít. Csapatunk már több mint 15 éve foglalkozik szerverekkel, tehát tapasztalatunkkal könnyen segíteni tudunk majd önnek. A Tower szerverek abban az esetben lehetnek előnyösek, ha önnek nincs szüksége nagyméretű adatközpontra, tehát ha ön is az egyszerűség elvét követi, akkor egy Tower szerver lehet majd a legjobb megoldás. A Rack szervereket inkább adatközpontokban és szervertermekben használják. A Rack szerverek között talál majd 1 és 2 egységnyi magas, de akár 4 és 5 egységnyi magas darabokat is.

Ha esetleg kérdéseket szeretne feltenni nekünk a Dell szerverekről, az árakról, a rendelésről vagy a kiszállításról, esetleg a fizetési módokról érdeklődne, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@serverelite.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja bátran telefonszámunkat is, a +36 30 336 8244-et és csapatunk minden kedves érdeklődő kérdésére szívesen válaszol majd. Amennyiben többet szeretne megtudni a Dell szerverekről, az árakról, vagy átböngészné a teljes kínálatot, nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat a serverelite.hu-t és itt mindent megtudhat, ráadásul megtalálhatja majd a szerverek illusztrációit is.