Magán nőgyógyász Debrecenben is teljeskörű vizsgálatot biztosít

Amennyiben egy állami rendelőben szeretnénk elvégezni a szükséges vizsgálatokat, akkor az mellett, hogy igen kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk egy vizsgálat által, pluszba még azzal is számolnunk kell, hogy mindezt hosszas várakozás előzi meg.

Magán nőgyógyászat Debrecen előre egyeztetett időpontok alapján végzi a vizsgálatokat, így mellőzve a hosszú várakozást. A nő számára ez egy igen kellemetlen és nehézkes program, melyet azzal szeretnénk enyhíteni, hogy egy kicsit barátságosabb, kellemesebb és nyugodtabb környezettel várjuk. A magánrendelőm megnyitásának a legfőbb célja az volt, hogy mást nyújtsak a páciensem számára, mint amivel több helyen is találkozhatnak. Mivel ismerem a másik oldalát, hogy az, hogyan is zajlik állami kórházakban, hiszen több éven keresztül vettem részt benne. Ott az mellett, hogy hosszú várakozásra számíthatunk, a páciensekre se nincs elegendő idő. Ezért döntöttem úgy, hogy több tízezer nőgyógyászati problémát megoldva és több mint 3000 gyermeket világra segítése után megnyitom a Mamadoki magánrendelőmet, ahol minimum 15 percet vesz igénybe egy rendelés.

A magánrendelőben minden szükséges vizsgálatot elvégzünk, mint pl. szűrővizsgálat, általános nőgyógyászati vizsgálat, terhesgondozást, vagy éppen tini tanácsadást, illetve változókori panaszok kezelését. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mindig a legjobb tudásunkhoz mérten próbáljuk megoldani a fennálló problémákat. A vizsgálatok mindig előre egyeztetett időpontok alapján történek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kérjen időpontot akár online vagy telefonon. A telefonszámunk a következő: +36 30 958 2421, illetve az e-mail címünk: info@mamadoki.hu. Várjuk szeretettel!