Derékfájdalom kezelése hatékony készítménnyel és módszerekkel

A derékfájdalom már-már népbetegségnek mondható, ugyanis rengeteg ember szenved a fájdalom miatt. Olykor csak egy rossz mozdulat miatt alakul ki a fájdalom, azonban gyakran a derékfájás csak tünetként jelez egy sokkal komolyabb betegséget.

Derékfájdalom kezelése során fontos utána járni, hogy miért alakult ki pontosan a kínzó fájdalom. Csak a pontos diagnózis tudatában lehet valóban hatásos kezelést alkalmazni. Az egyik gyakori ok, ami miatt derékfájdalom alakul ki, az az ülőmunka. Ugyanakkor az állómunkát végzők sincsenek biztonságban, ugyanis nekik is nagy figyelmet kell fordítani a helyes testtartásra. Az ülőmunkát végzőknek a gyakori testhelyzet váltás, a test napi több alkalommal történő átmozgatása, a napközbeni séta és az ergonomikus munkakörnyezet kialakítása segít. Az állómunkát végzőknek a rendszeres testmozgás mellett a megfelelő lábbeli kiválasztására is ügyelni kell. A fájdalom enyhítésében nagyon sokat segíthet a rendszeres, specifikus gerinctorna. A gyakorlatokat óvatosan, fokozatosan kell felépíteni, szükség esetén szakember segítségével.

Emellett a fájdalom enyhítésére is szükség van, melynek legjobb módja a Dolixir alkalmazása. A spray kialakítás és ezáltal a külsődleges alkalmazás által a készítményt étkezéstől függetlenül lehet használni. A Dolixir napi három-öt alkalommal alkalmazható a fájdalom helyén. A permetezést követően gyengéden a bőrbe kell masszírozni a készítményt, majd várni kell, amíg felszívódik és a gyógynövények kifejtik hatásukat. Egyszerre akár több családtag is használhatja. A Dolixir olyan összetevőket tartalmaz, mint a kollagén, MSM, vadgesztenye, rozmaring, levendula és kurkuma. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor érdemes ellátogatni a dolixir.hu webáruházba!