Hűtőház – a szakszerű tárolás elengedhetetlen helyszíne

Egy hűtőház felépítése nem kis feladat. Rengeteg tervezéssel, utánajárással jár, nem beszélve a megfelelő hely megtalálásáról. S az anyagiakat még csak nem is említettük.

Éppen ezért sokak számára a hűtőház bérlése okosabb megoldásnak bizonyul. Így a megfelelő méretű hűtőkamra kiválasztása után azt tárolnak, amit szeretnének, addig, míg a termék megkívánja. Emellett pedig számos extrát is nyújtanak az üzemeltetők a bérlők számára, hogy minden tekintetben megkönnyítsék az életüket. A Jég-Sziget Hűtőház kedvező paramétereket kialakítva várja azon ügyfelek megkeresését, akik biztonságban szeretnék tudni hűtést igénylő termékeiket.

A 900 négyzetméternyi kamra és a 10 tonnát elnyelő sokkoló fagyasztó kamra kedvező ajánlat mindenki számára. Emellett pedig napi 24 tonna termékcsomagolásra és ugyanilyen mennyiségű fagyasztásra képes a hűtőház és csapata. Különleges, egyedi kérések teljesítésére is teljesen nyitottak, örülnek a kihívásoknak, s ha eleget tehetnek partnereik kérésének. A hűtőház szerepe és képessége nem merül ki csupán a fagyasztásban. Előhűtött termékek tárolása, bérhűtése, valamint csomagolás, átcsomagolás, címkézés, kartonozás, egalizálás mind szerepel a szolgáltatásaik listáján. Mindezen munkálatokat megbízható, munkájukra igényes csapattal végzik. A jeg-sziget.hu oldalon található képek, bemutató videó és a további információk magukért beszélnek. A weboldalon fellelhető a kapcsolattartó telefonszáma és email címe is, örömmel várja a megkereséseket. Árajánlat kérése egyénileg történik, ezért ezzel kapcsolatban is a honlapon feltűntetett ügyintézőt érdemes keresni! Vegyék fel a kapcsolatot mielőbb és kérjenek részletes tájékoztatást a hűtőház bérlésének lehetőségeiről! A hűtőházak által ellátott feladatok nem helyettesíthetők mással, szerepük a mai világban egyre csak nő, így javasolt a legjobb ajánlat megragadása! A Jég-Sziget Hűtőház pedig arra törekszik, hogy kedvező ötletekkel szolgáljon partnereinek.