Duo Lifting szálbehúzás – fiatalodás szike nélkül

Fiatalodna, de mégsem szeretne kés alá feküdni? Ne mondjon le végleg a ráncok eltüntetéséről! Módszerünk, a Duo Lifting szálbehúzás által Ön is elérheti a vágyott kinézetet méghozzá szike nélkül. És ahol mindezt megkaphatja, az a Körúti Orvosi Centrum. Nálunk a diszkréció, a precizitás és a szakmai hozzáértés nem ismer határokat.

A Duo Lifting szálbehúzás segítségével Ön is búcsút inthet az öregedés jeleinek. Amennyiben Ön sem szeretne a szike áldozatául esni, úgy válassza Ön is ezt a minimálisan invazív eljárást, amely a Cog felszívódó szálak segítségével emeli meg és rögzíti a megereszkedett arcrészt. Ezek a szálak serkentik a kollagén és az elasztin termelését a bőrben, miközben elősegítik a regenerálódást és a vérkeringést. Ez a tökéletes eljárás, amennyiben megereszkedett arcvonásainktól szeretnénk megszabadulni. Ráadásul a beavatkozás nagyon rövid 30-60 percnyi időt vesz igénybe, hatása pedig több évig is kitarthat. Legyen hát Önnek is karcsúbb az állvonala vagy feszesebb az arckontúrja! Lelje újra örömét a tükörbe nézésnek! A Körúti Orvosi Centrumnak is az a célja, hogy elégedett legyen kinézetével és ezzel együtt egész lényével. Mindezt pedig nemzetközileg is elismert szakemberek teszik lehetővé az Ön számára a legmodernebb eszközöket és eljárásokat használva.

Amennyiben Ön sem szeretné feladni a harcot az idővel vívott csatában, akkor nálunk, a Körúti Orvosi Centrumban van a helye! Lógó arcforma, megereszkedett arcbőr? Nálunk egyik sem probléma. Egyeztessen hát velünk időpontot a weboldalunkon, a www.korutiorvosicentrum.hu-n erre kialakított felületen, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 30 545 4159-es illetve a +36 30 647 0956-os telefonszámok egyikén! Továbbá elérhetőek vagyunk az info@koc.hu e-mail címen is. Belénk vetett bizalmát nem fogja megbánni.

Vélemény, hozzászólás?