Ugrinpack – csomagolás felsőfokon

Csomagolófólia, papírdoboz, simítózáras tasak, légpárnás fólia – csak néhány az Ugrinpacknál kapható csomagolástechnikai megoldások közül. Ne keressen hát tovább, ha az Ön termékeinek is csomagolásra van szüksége! Az 1923 óta sikeresen működő vállalatnál nincs olyan, amit ne kaphatna meg. Erről tanúskodik az is, hogy olyan sikeres cégek bíztak már meg minket, mint a Nescafé, az Aquafresh, a Calgon, a Finish, az Air Wick vagy a Nurofen.

A csomagolástechnika az Ugrinpacknál kimagasló minőségű. Legyen szó édesipari, hűtőipari, tésztaipari, üdítőital-ipari, vagy bármilyen egyéb élelmiszeripari termékről, cégünk mindig mindenkinek a lehető legjobbat nyújtja. Fontos Önnek a környezet? Forduljon hozzánk akkor is, hiszen vállalkozásunk 2011-től kezdve környezetkímélő vagy akár teljesen komposztálható csomagolóanyagokkal dolgozik. Nem beszélve magáról a technológiáról, amely szintén környezetkímélő. Az Omnipack Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter Nonprofit Kft. alapítója és tagjaként pedig cégünk akár egy termék piacra dobásának a teljes vertikumát is fel tudja ölelni. A professzionális minőségi, az egyedülálló garanciák, a rövid határidő és az ingyenes szállítás biztosítja a velünk szerződött felek maradéktalan elégedettségét.

Válassza hát az Ugrinpackot, amennyiben egy olyan vállalkozást szeretne megbízni termékeinek a csomagolásával, amely valóban nagy hangsúlyt fektet a kibocsátott termékei minőségére! Keresse fel weboldalunkat, a www.ugrinpack.eu-t, ahol minden információt megtalálhat cégünkről, munkánkról, technológiánkról, kedvezményeinkről és termékeinkről, és ahol azonnal személyre szabott ajánlatot is kérhet tőlünk. Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 386 0801-es illetve a +36 33 503 045-ös telefonszámok egyikén! Kérdéseit továbbá felteheti az ugrinpack@ugrinpack.eu e-mail címen is.

Vélemény, hozzászólás?