Edzés fenékformáló géppel

A konditeremben számos olyan gép és eszköz található, melyekkel koncentráltan a feneket lehet megedzeni. Egy kezdő számára ezek a gépek már-már misztikusnak tűnhetnek és sokaknak fogalmuk sincs, hogy hogyan használják ezeket a gépeket. Habár sokszor a gyakorlottabbaknak is problémát jelent ezeknek a gépeknek a használata!

Fenékformáló gép – Nagyon sokan igyekeznek megúszni az edzést és valamilyen rezgető gépet használni, amitől komoly változást várnak. A remélve várt változás viszont jellemzően elmarad, hiszen az edzésmunkát nem lehet megúszni. A fenékformáló gépek közül a konditeremben található gépek azok, melyek valóban hatásosak, azonban ehhez használni is tudni kell őket. Nem elég elhelyezkedni és végig csinálni a gyakorlatot. Nagyon sok ponton el lehet bukni. Például nagyon fontos figyelni a légzésre, nem kapkodni, hanem egyenletes sebességgel végig csinálni a gyakorlatot az előírt gyakorlat számmal.  Ez a megmozgatott súlytól is függ. Viszont mielőtt konkrét súlyok használatáról beszélnénk, először az alapgyakorlatokat súly nélkül kell megtanulni. Ha az alapgyakorlatok, mint például a guggolás jól mennek, akkor lehet rátérni a géppel való súlyzós edzésre.

Tehát mindenképp konditerembe kell menni, hogy fejlődhess és kerek popsid legyen? Tény, hogy a súlyzós edzés kiválóan formálja a testet, viszont, ha te a gondolatra is rosszul vagy, hogy egy zsúfolt edzőteremben edz, ahol mások megbámulnak, vagy csak nincs lehetőséged elmenni konditerembe, akkor az online edzés való neked. Akár edző segítségét is kérheted az online edzéshez. Tótfalusi Alexandra online edzéseivel te is formába lendülhetsz és kerek popsid lehet nyárra. Bővebb információkért látogass el a fenekformalas.com weboldalra, ahol Alexandra elérhetőségét is megtalálod!