Egzotikus út, amely egy életre szóló élménnyel gazdagítja

Sokszor sopánkodott már az után, hogy szeretne kipróbálni valami újat, olyat, amely eddig nem volt kézzel fogható, ám most úgy érzi, hogy valóra válthatja ezt az álmát, akkor tartson velünk.

Egzotikus út Afrikába, az igazi kalandorok számára. Amennyiben szeretne világot látni, azon belül is, olyan különleges helyekre eljutni, mint Szenegál, Tanzánia, Madagaszkár, vagy éppen Uganda, akkor a legjobb helyen jár. Az utazási irodánk immáron több, mint 15 éve áll fent és szervezz különleges utakat, melyek lehetnek egyéni vagy csoportos kirándulások is. Mi mindig arra törekszünk, hogy az utasaink számára egy olyan utazást biztosítsunk, melyben előtte még nem részesedhettek, és akár egy élten át emlékezzen rá. Ám az igazi nagy sikert és elismerést, akkor tudhatjuk be, ha az utasaink visszatérnek és egy újabb kiránduláson szeretnének részt venni.

Mi megmutatjuk azok a helyeket, ahol az ezüsthatú gorillák élnek, vagy a vörös makik, illetve az elefántok és más őshonos állatok élőhelyét. Ez mellett még lehetőséget nyújtunk arra is, hogy az utasaink részt vegyenek dob és táncórákon, ahol magunk a bennszülött lakosság az oktató. Továbbá kipróbálhatják a jellegzetes ételeket és italokat, amely által igazán átérezhetik az igazi Afrika ízét. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, illetve szeretne bővebb információt megtudni egy-egy ilyen utazásról, akkor keressen fel bennünket a holnapunkra látogatva, melyet az utazzunkafrikaba.hu weboldalon talál. A honlapunkra látogatva, minden további információt megtudhat egy-egy úttal kapcsolatban, mint pl. azt, hogy melyek azok az országok, amely vízum köteles, illetve hova és milyen védőoltások kellenek annak érdekében, hogy biztonságban élvezhessük az utazást, stb.