Kasszandra studió a fiatal tehetségek támogatója

Fontos, hogy elmondjuk, hogy minden gyermek a maga módján különleges és biztosan, hogy van olyan dolog, melyben tehetséges. Mi ezeknek a gyermekeknek szeretnénk megadni a lehetőségét, hogy kipróbálják magukat valami újban.

Kasszandra studió már több, mint 14 éve foglalkozik gyermek szépségversenyek szervezésével. A profizmust és az oda adást mi sem támasztja jobban alá, mint hogy ma már nagy múltra tekinthetünk vissza, illetve minden rendezvényüket nagy érdekeltség követi. Egy-egy verseny alkalmával akár 2000 nevezővel is büszkélkedhetünk. Amennyiben Ön szeretné megmutatni a nagyvilágnak a bájos kislányát, vagy a huncut kisfiát, akkor itt a kihagyhatatlan lehetőség. Az általunk megszervezett szépségversenyek abban különböznek a többitől, hogy mi a természetesség hívei vagyunk. Vagyis nálunk nem engedélyezett a smink, illetve a túlzott hajformázás sem. Így minden gyermek a saját bájával, huncutságával és őszinteségével kápráztathassa el a zsűri tagjait. A versenyeinket a zsűrik, mind magas szakmai tapasztalattal rendelkező modellek és szépségkirálynők. Ahhoz, hogy egy gyermek részt tudjon venni a versenyen, először is regisztrálni kell egy online felületen keresztül.

Amennyiben ezzel megvagyunk, akkor egy a gyermeket ábrázoló képet kell beküldeni, melyre szavazni lehet. A legtöbb szavazatott kapott gyermekek kerülhetnek be az elő versenybe. Ám sokkal inkább nevezhetjük ezeket gyermekfesztiválnak, mintsem versenynek, ugyanis a gyermekek jókedvéről énekesek, bohócok és bűvészek gondoskodnak. A gyermekeknek nem kell külön produkcióval készülniük a színpadi szereplésre, ugyanis e téren is a legnagyobb természetességre törekszünk. Így teljesen elegendő, ha magunk felmennek a színpadra és megválaszolják a pár nekik feltett kérdést.