Extrém takarítás Budapest városában

A takarítást említve a többség arra gondol, hogy letöröljük a polcokat, kivisszük a szemetet vagy felsöprünk. Ez így is van, azonban a takarításnak van egy extrém formája, amikor nem mindennapi esetekben kell helytállni. Ez sokszor a családtagoknak, ismerősöknek lelkileg rendkívül megterhelő, így érdemes profik segítségét kérni, akik kellő empátiával és szakértelemmel látnak neki a munkának.

Takarítás Budapest városában extrém formában. Pár éve egyre több műsor kezdett el gyűjtögetőkkel és az otthonuk takarításával foglalkozó műsorokat készíteni. Ezáltal a laikusok bepillantást nyerhettek ebbe a zárt világba. A folyamatosan gyűlő tárgyak hátterében általában valamilyen lelki betegség, traumák vagy mentális betegség húzódik meg. Vagyis nem elegendő a gyűjtögető otthonában rendet rakni, hanem a lelkében is meg kell történnie ennek. Nem könnyű feladat a szelektálás, mivel a gyűjtögető számára kifejezetten nehéz megválni egy-egy tárgytól. A gyűjtögetők esetében az extrém takarítás magában foglalja a konténerbe való szemét pakolást, bogártalanítást, portalanítást, tisztítást és az ózongenerátor alkalmazásával a legkisebb rések fertőtlenítését is.

A haláleset szintén egy olyan helyzet, amikor a hozzátartozónak nagyon nehéz takarítani egykori szerette otthonában vagy szobájában. Ha öngyilkosságra vagy hirtelen halálesetre kerül, akkor ez fokozottan igaz. Egy hozzátartozónak sem kellene a vér és a testnedvek eltávolításával foglalkoznia. A sokat látott szakemberek a legnagyobb empátiával és diszkrécióval fognak neki a munkának. Rendkívül alapos munkát végeznek, hogy a lakás vagy szoba teljes mértékben tiszta és higiénikus legyen. A tisztaextrem.hu weboldalon bővebb információk, valamint elérhetőség is található!