Férfi öltöny

Férfi öltöny különféle eseményekre

Vannak olyan események, amelyek megkívánják a hétköznapitól eltérő, hivatalos megjelenést. Ez lehet egy esküvő, keresztelő vagy egy temetés. Az öltöny a tökéletes viselet azokon az eseményeken, melyek az életben fontos mérföldkövet jelentenek, hiszen tovább emelik az esemény fényét. Legyen szó bármilyen eseményről, vagy akár egy munkahelyi üzleti viseletről, a személyre szabott öltönyt egy sebtében megvett, rosszabb esetben próba nélküli öltöny nem igazán tudja überelni.

Férfi öltöny választás során a legfontosabb a méret. Ez nem csupán az öltönyre, hanem minden egyéb ruhadarabra is tökéletesen igaz. Hiába néz ki egy ruhadarab nagyon jól, sajnos, ha nem passzol a méret, akkor jobb elfelejteni, hiszen egyáltalán nem fog jól állni. Az öltöny esetében ez különösen igaz, mivel szint vonzza a tekintetet. Az olyan eseményeken, mint az esküvő vagy egy üzleti partnerrel való első találkozó, különösen fontos a kifogástalan öltözék. Nagyon kevés férfi felel meg a konfekció méretnek, éppen ezért fontos a személyre szabás. A méret mellett azt is fontos kiválasztani, hogy az öltöny milyen stílusú legyen. Ez a két szempont a legfontosabb az öltöny választás során, csak ezután érdemes olyan egyéb szempontokra rátérni, mint például a szín.

Természetesen az alkalom is nagyon fontos. Egy temetésre csak a fekete öltöny jöhet szóba, maximum a sötétkék, de az csak jóindulattal, ha egyáltalán nincs fekete öltöny a gardróbban és vészmegoldásról van szó. Viszont, ha közeli családtagot kell búcsúztatni, akkor csak a fekete jöhet szóba. Az esküvőkön egyre inkább háttérbe szorul a fekete és a bézs, valamint a kék különféle árnyalatai örvendenek nagy népszerűségnek. Az igazán bátrak esetében akár a fehér öltöny is szóba jöhet. Merész választásnak tűnhet a vőlegény számára, azonban nagyon elegáns, hollywoodi érzést tud kölcsönözni. Az üzletemberek esetében nem javasoljuk sem a fehéret, sem az élénk színeket. Ha a feketét túl gyászosnak találja, akkor érdemes a szürkét vagy a sötétkéket választani. A hajszál csíkos öltönyök egyszerűen nem mennek ki a divatból, amolyan örökzöld darabnak számítanak. Ha bizonytalan az öltöny kiválasztását illetően, akkor a legjobb, ha szakember segítségét kéri, aki hasznos tanácsokkal tudja ellátni. Ha szeretne profi kezekbe kerülni és bővebb információkhoz jutni, akkor érdemes ellátogatni az oltonyhaz.net weboldalra!