Gyújtáselosztó komplett kínálatunkban fellelhető!

A gyújtáselosztó feladata tulajdonképpen a motor működtetése, hiszen ez az az alkatrész, amely elosztja a hengerekben levő üzemanyag gyújtógyertyáihoz a szükséges feszültséget. A transzformátoros, vagy más néven hagyományos gyújtás részei: gyújtáskapcsoló, gyújtáselosztó megszakítóval, gyújtótranszformátor, gyújtókondenzátor, előgyújtás-állító, valamint gyújtógyertyák.

Gyújtáselosztó komplett kínálatunkban megtalálható szinte az összes típusú autóhoz megfelelő gyújtáselosztó. Az NP Nipparts gyújtáselosztó jellemző mérete Assy, és főleg Chevrolet, valamint Daewoo márkájú autókhoz használható. Vonóhorog csatlakozóaljzata 4 érintkezőből áll. Gyújtáselosztóink teljes kínálatát az alkatreszek.hu weboldal kattintva találhatja meg. A gyújtáselosztó rendelkezik elosztófedéllel, amely tartalmazza a nagyfeszültségű vezetékek csatlakozásait, elosztó forgórésszel, és elosztótengellyel is. Amikor gyújtáselosztó cserére adja a fejét, érdemes ilyenkor is márkás, magas minőségű terméket szerelni autójába.

Ilyen magas színvonalú termékeket gyárt például a Nipparts, a Bosch, vagy a Jopex. Mindenféleképpen oda kell figyelni viszont, hogy autójához megfelelő alkatrészre tegyen szert. Ehhez az autó évjáratát, és típusát is figyelembe kell venni, az alkatrész márkáján kívül. Gyújtáselosztó komplettjeink további részleteiért és a rendeléssel kapcsolatos bővebb leírásért látogassa fel az alkatreszek.hu weboldalt. Amennyiben kérdései lennének, bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy a +36 62/468-444 telefonszámot tárcsázva. Válassza a Kovácsautó Alkatrészek webáruházában kapható gyújtáselosztó kompletteket, amik rendkívül magas minőségűek, és kedvező áron kaphatóak!

Vélemény, hozzászólás?