Ha betegszállítás, akkor Aranyszív Ambulance!

A mindennapi rohanásban gyakran előfordul, hogy a család nem tudja megoldani a betegszállítást a távoli rendelőbe, kórházba. Mivel a vizsgálatok sok esetben nem várathatnak magára, így jól jön, ha megbízható segítség áll rendelkezésre. Ezt a célt szolgálja az Aranyszív Ambulance Kft., amelynek köszönhetően időben sikerül eljutnia a kívánt egészségügyi intézménybe.

A betegszállítás olyan terület, ahol rendkívül fontos a megbízhatóság, de ugyanakkor a kényelem sem elhanyagolható. Legyen szó ülő-, vagy fekvőbetegekről, illetve a mozgáskorlátozottak speciális igényeiről, az Aranyszív Ambulance szakértő csapata kényelmes, jól felszerelt mentőautókkal áll rendelkezésre. Arra is mód van, hogy mikrobusszal történjen a szállítás, ebben az esetben egyidejűleg akár hét beteg szállítására is lehetőség nyílik. Az Aranyszív Ambulance további egyedülálló szolgáltatása a külföldre, illetve külföldről történő betegszállítás, mely során a páciens gyógyszerekkel és különleges műszaki berendezésekkel felszerelt gépjármű kényelmét élvezheti a hosszabb út során is.

A rehabilitációs, ápolási intézmények elérése legalább olyan fontos lehet a páciensek számára, mint az onnan vizsgálatra történő kiutazás megbízhatósága. A szakemberek ilyen esetekben is állnak rendelkezésre, de a rendszeresen szükségessé váló dialízis, kemo-, vagy sugárterápia helyszíne is gyorsan és megbízhatóan megközelíthető az Aranyszív Ambulance szolgáltatásainak köszönhetően. A mentőautók magáncélú betegszállítás alkalmával is igénybe vehetőek, elérhető áron, melyet a céggel szerződött egészségpénztár tagjaként visszaigényelhet. Mozgáskorlátozottak részére is kényelmes szállítási lehetőséget kínál a profi csapattal rendelkező cég, amely számára a lift nélküli épületek sem okoznak problémát a szállítás kapcsán.

Vélemény, hozzászólás?