Hegyikristály kedvező áron elvihető!

Az ametiszt előnyös jogi problémák és pénzügyek kezelésében, ami jóléthez és bőséghez vezethet, bár nem ez a legismertebb jóléti kő. Az ametiszt remek kristály a fájdalomcsillapításra is. Rendkívül tisztító kőként az ametiszt eltávolíthatja az energikus törmeléket a nadikból, amelyek az energia csatornái a testen és a csakrák között. Az ametiszt egy erősen spirituális és védő kristály, amely érzelmi támogatást is nyújt.

Hegyikristály várja önt is az asvanyajandek.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg szebbnél szebb kristályainkat amelyek alacsony áron kaphatók. Rózsakvarc: szerelmi kőként ismert. Segít a viselőjének érezni az önértékelés erős érzését, ezért érdemes szeretni. A rózsakvarc az egyetemes szeretet köve. Ez a házasságban a szeretet köve is. Ékszerben viselve viselője érzi az önértékelés érzését. A rózsakvarc megnyitja a szívét az együttérzés iránt, és emeli az önbecsülést. A rózsakvarc enyhíti a bűntudatot és kiegyensúlyozza az érzelmeket, csökkenti a stresszt és a békét. A pozitív önigazolások fokozásához használja a Rózsakvarcot. A rózsakvarc megnyugtató energiája elősegíti mások empátiáját. Csökkentve a szív stresszét és feszültségét, a Rózsakvarc kitisztítja mások haragját, féltékenységét és ellenérzését, és lehetővé teszi a szívproblémák gyógyulását és az ilyen negatív érzelmek megőrzésével járó megkönnyebbülést. A rózsakvarc egy megnyugtató kristály, kiválóan alkalmas trauma vagy krízis esetén, ideértve a válság érzelmi felfordulását is.

Erősíti az empátiát, az érzékenységet és segíti a szükséges változtatások elfogadását. Kiváló kő a bánat megnyugtatására is. A drágaköveket és a féldrágaköveket már a történelem feljegyzése óta és valószínűleg korábban is használták spirituális, érzelmi és fizikai gyógyításra. A gyógyítók a világ minden tájáról használják őket. Amennyiben többet tudna meg a hegyikristályokról, nézzen be bátran az asvanyajandek.hu weboldalra.