Műfű tapéta a falon? Extrém és nagyon látványos!

Az élethű, zöld műfű elterjedése egyre szélesebb körű. A klímaváltozás okán tartalékolnunk kell az édesvizet, s jellemzően luxus lesz a fű locsolása az udvaron. A műfű megoldást jelent majd arra, hogy szép környezetben élhessünk, spórolva a vízzel.

A műfűben az a jó, hogy ezernyi ötletet meríthetünk belőle. Kültérre és beltérre is zseniális, sőt, szenzációs módokon használhatjuk. Talpaink alá és a műfű falra ragasztva is nagyszerű lehetőségeket rejt.

Műfű a falra, esetleg a plafonra?
Furcsán hangzik, de aki meglátja, beleszeret. Luxus szálloda, vagy lakásod fürdőszobája, a műfű kellemes hangulatot nyújt. Azoknak a vendéglátóhelyeknek, szállodáknak, akik különlegességet szeretnének a vendégek szemei elé tárni, illetve szívükbe, emlékeikbe belevésni magukat, jó ötlet a műfű, mint díszítő elem.
A műfűvel nagyon könnyű dolgozni. A kültéri műfű kivitelezés sem túl bonyolult dolog, a beltéri műfű tapétázás pedig tényleg pofon egyszerű.

Mi kell a műfű falra rakásához?

Műfű tekercs, amit 2 m szélességben és 4 m szélességben is be tudunk szerezni. Kell hozzá erős kétoldalas műfű illesztőszalag, kell egy sniccer és egy mérőszalag. Ezeken kívül már csak egy kis szépérzék és két ügyes kéz, ami precízen és pontosan felragasztja a műfüvet a falra.

Műfű
Műfű

A műfű falon akkor szép, ha nem esünk túlzásokba vele kapcsolatban. Értem ezt úgy, hogy szebb, ha csak bizonyos falrészek, oszlopok vannak műfűvel tapétázva, mintha az egész helyiség zöldellne. A műfű berakás például a mosdóban is nagyon szép, ha a tükör köré tesszük. Természetes hatás a mosdóban is.

A műfű tapéta egy különleges, figyelemfelkeltő, természetes megoldás, ami mostanában kezdett el hódítani. Kávézóban műfű a mennyezeten? Barna székek a barna laminált padlón, fehér asztalokkal. Nagyon modern és nagyon egyedi. Nem nagy beruházás, ámde sokkal nagyobb szenzáció a végeredmény.

Műfű tapéta otthon a szobában, vagy a nappaliban? Esetleg a konyhában? Nagyon stílusos, nagyon trendi és nagyon különleges. Rengeteg területen lehet még alkalmazni, fodrász szalonban, kozmetikai szalonban, ügyfélváró termekben, óvodákban, iskolákban, irodákban és azt kell mondani, hogy igazság szerint mindenhol tökéletes.

Családi piknik a város közepén? A műfű a teraszon, erkélyen is hódít. A falon, a korláton, a padlón letehető a megmaradt műfű. A maradék műfűből vágj ki feliratokat, amit szintén felragaszthatsz az ajtóra és a falra is.

A műfű tapéta nagyon különleges és roppant egyszerű dolgozni vele. Próbáld ki.