Hordozható masszázságyak online vásárlása

A hosszú munkanapok után sokszor annyira fáradtak vagyunk, hogy már semmi másra nem vágyunk csak arra, hogy kényelembe helyezzük magunkat és pihenjünk. Ha egy igazán pihentető masszázsra vágyik, azt az otthonába is megteheti.

Masszázságy széles választékával várja a www.masszazsaoutlet.hu weboldala. A hordozható masszázságyak lényege, hogy minél könnyebb szerkezetűek legyenek, és könnyen össze lehessen őket csukni. A kínálatunkban megtalálhatja az extra könnyű alumínium vázas masszázságyakat, melyet teljesen felszereltek és több stílusban is beszerezhetőek. Ezeknek a könnyűszerkezetű ágyaknak a súlya 13-20 kg.  A masszázságyaink között megkülönböztettünk 2 és 3 zónás ágyakat, melyek abban térnek el, hogy a 2 zónás ágyak kettő részre oszthatóak, míg a 3 zónás ágyak 3 részre és rendelkeznek azzal a plusz funkcióval, hogy 8 fokozatban állíthatóak. A honlapunkon megvásárlandó masszázságyak több színben is kaphatóak, és kínálatunkban megtalálják az ágyakhoz tökéletesen illő hengerpárnákat is. Válogathat bézs, fekete, kávé, mente, bordó, mahagóni és narancsszínek közül.

A fa szerkezetű ágyak száraz közegbe ajánlottak, mivel a nedves, párás környezetben megvetemedhetnek. A kínálatukban megtalálható ágyak 70 cm széles és 192 cm hosszúak. A honlapunkra kattintva bővebb információkat is megtudhat, továbbá megtekintheti, teljes kínálatunkat melyben megtalálja a masszázskrémeket, illóolajokat és az olyan higiéniai termékeket, mint fertőtlenítők, lepedők és törölközők. Amennyiben felkeltettük érdeklődést forduljon hozzánk bizalommal, és mi mindent megteszünk, hogy teljes mértékben kielégítsük az igényeit. Elérhetőek vagyunk a +36 30 38 66 334 telefonszámon illetve az info@masszazsoutlet.hu e-mail címen.