Hot wheels dugóhúzó pályaszett

A dugóhúzó pályaszett érdekessége, hogy a kisautók akár 3 különböző ponton is találkozhatnak. A pályán van még egy döntött hosszú kanyar is, valamint 3 hurok, így a kisautók nagyobb sebességgel tudnak haladni a pályán a kilövő következtében. Ezt a pályaszettet könnyen összekapcsolhatja akár más pályaszettekkel is.

Hot wheels dugóhúzó pályaszett kapható igen alacsony áron csakis a jatek-webaruhaz.hu  weboldalon ezért nézzen be bátran hozzánk és rendelje meg ezt a pályaszettet néhány kattintással, hiszen tőlünk kényelmesen rendelhet és még sorban állnia sem kell majd. A hot wheels dugóhúzó pályaszett tartalmaz 3 hurkot, hogy így látványosabb, lenyűgözőbb legyen a verseny, nagy sebességű kilövőt, 1 db hot wheels kisautót, 3 ütközési zónát amely által sokkal izgalmasabb lesz majd a verseny, és 3 extra autó tárolót is. A játék műanyagból készült és 5 éves kortól bátran játszani lehet vele. Ezzel a dugóhúzó pályaszettel izgalmas és látványos versenyekre lehet majd számítani.

További információk elolvasásáért és a teljes hot wheels készlet megtekintéséért ne habozzon, látogassa fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtalálhatja majd az illusztrációkat és természetesen az árakat is a fizetési módokkal együtt. Forduljon hozzánk bátran, hiszen kollégáink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a játékok terén, ezért biztosan nem fog csalódni a kiszolgálásban. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a, a fizetési módokkal, a kiszállítással, a rendeléssel vagy ezzel a játékkal kapcsolatban, akkor ezt is megteheti, csak fel kell vennie a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 64 96 396 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt bátran az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre írva, és kollégáink minden kedves érdeklődő kérdését megválaszolják majd.