Htc superfloor a korszerű és jó megoldás

A HTC Superfloor egy korszerű betontechnológia, amely tartós, kopásálló ipari padlózatot garantál, rendkívül sima és esztétikus. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

HTC superfloor elérhető az epo-trend.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtalál ami a htc berendezésekkel kapcsolatos, tehát érdemes benézni hozzánk.  A HTC berendezései és gyémánt szerszámai az őrlési folyamat során a betonpadlók felső cementrétegét csiszolják és fényezik, így eltávolíthatják a felületi anyagot, és felhozhatják az alatta lévő szilárdabb betonfektetést. Ezt követően több rétegben polírozunk, amíg el nem éri a kívánt állapotot. Ennek az eljárásnak köszönhetően egy „örök” padló jön létre, amely erősebb, tartósabb és fényesebb, mint a hagyományos betonpadló. A Superfloor előnyei: gazdaságos és hosszú élettartam, könnyű karbantartás, kopásállóság, pormentes és antisztatikus, esztétikus megjelenés, színezhető, környezetbarát, szennyeződésmentes, tűzálló, vegyszer- és olajállóság, alacsony rezgésszint.

Használati területei: Könnyűipar, nehézipar, logisztika és raktározás, ESD padló. A HTC Superfloor padlómegoldásra nagy szükség van az ipari szektorban, mivel az unalmas és szürke betonpadlókat könnyen tisztítható, környezetbarát és tartósan csiszolt betonpadlókká alakítja. Bár a HTC Superfloor körülbelül tíz éve létezik, az ipari szektor figyelmen kívül hagyja, ahol a PMSA szerint erre van a legnagyobb szükség. A padlóburkolati megoldás forgalmazásával a PMSA reméli, hogy tájékoztatja ezt a piacot az előnyeiről. Amennyiben többet tudna meg a htc superfloorról, keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.  Weboldalunkra látogatva elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdéseket tenne fel nekünk a htc superfloorral kapcsolatban.