Színvonalas beltéri automatika

Az intelligens sprinkler vezérlők lehetővé teszik a sprinklerek távoli be- és kikapcsolását egy alkalmazás segítségével. Az alkalmazás segít ütemezni, hogy az öntözőberendezések mikor és mennyi ideig öntözik a gyepet. Vannak, akik napi időjárási jelentéseket használnak annak beállításához, hogy mikor kapcsolnak be a sprinklerek, és mennyi víz szükséges az adott naphoz. Például, ha az előrejelzés szerint eső van, az intelligens vezérlő leállítja az adott nap öntözési ütemtervét, vagy az öntözés idejét attól függően módosítja, hogy mennyi eső esett.

Beltéri automatika várja önt is a saca-kert.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és itt mindent megtalál a beltéri automatikáról ami csak érdekelheti és néhány kattintással rendelhet is majd. Néhány funkcióra kell figyelni, ha intelligens sprinkler-vezérlőt vásárol. Először is válassza ki az EPA tanúsítvánnyal rendelkező vezérlőt. Ez azt jelenti, hogy a vezérlő az időjárási és a tereprendezési információkat használja az Ön területén, hogy takarékoskodjon a vízzel és hatékonyabb legyen. Ezután keressen egy vezérlőt, amely ugyanahhoz zónához készült, mint a földi öntözőrendszere. A zónák alapvetően olyan locsolók csoportjai, amelyek egyszerre öntöznek. Határozza meg a zónákat úgy, hogy megszámolja, hány különböző területet öntöznek az udvarán a nap folyamán. Minél nagyobb az udvar, annál több zónája lesz. Néhány vezérlő körülbelül nyolc zónára készült, míg mások sokkal többet képesek kezelni.

Továbbá, ha az időzítője kívül van, szüksége lesz egy időjárásálló intelligens vezérlőre amit beltéren használ. Nem mindegyik az, ezért legyen óvatos, vagy vigyázzon a vezérlő védelme érdekében. Végül ellenőrizze, hogy új vezérlője kompatibilis-e kedvenc otthoni asszisztensével. Sok kompatibilis az Amazon Alexa, az Apple Siri és a Google Assistant szolgáltatásokkal. További részletekért és rendelésért nézzen be hozzánk bátran a saca-kert.hu-ra és itt mindent megtalál.