iPhone küldése csomagban

Bizonyára senkinek sem kell bemutatnunk, hogy ezek a modern készülékek milyen borsos árral rendelkeznek. Így ezért is nagyon fontos, hogy oda figyeljünk, arra attól függetlenül, hogy mi vásároljuk, illetve adjuk fel, hogy biztonságban célba érjen.

Kattintson ide a részletekért a weboldalunkra. A mai világban egyre több ilyen példával találkozhatunk, miszerint drága elektronikai eszközök kerülnek feladásra postai úton. Mi most abban próbálunk tanácsot adni, hogy ezeket az eszközöket milyen formában érdemes becsomagolni, hogy a legkisebb sérüléseket is elkerüljük. Igen gyakori példa lehet az, miszerint az iPhone-jukat egyszerű párnázott borítékban adják fel. Viszont itt szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy ez elég kevés védelmet nyújt egy ilyen drága eszköz esetén. Ugyanis ez nagyon sokat ez a becsomagolási mód sokszor oda vezethet, hogy a megrendelő egy betört képernyővel vagy egy nagyobb sérüléssel ellátott készüléket kap. A legjobb és legbiztonságosabb megoldásnak az bizonyul, ha az eredeti dobozban adjuk fel a készüléket, mivel ezt ténylegesen az ő méreteihez tervezték. Amennyiben ezzel a dobozzal rendelkezünk, akkor ebbe helyezzük el a készüléket.

Amit beletettük, akkor rázzuk meg és győződjünk meg róla, hogy nem tud könnyen kinyílni. Majd ezt követően helyezzük dobozzal együtt buborékfóliába, melyet jó erősen rögzítsünk ragasztószalaggal. Viszont, ha nem rendelkezünk az eredeti dobozzal, akkor az első lépés mindig az kell, hogy legyen, hogy biztonságosan és jó vastagon becsavarjuk a készüléket buborékosfóliába. Majd ezt követően keressünk egy olyan dobozt, amely jól illeszkedik a készülék méretéhez. Amennyiben a doboz nagyobb, mint a készülékünk, akkor a maradék helyet töltsük fel polisztirol lapokkal.