Ismerje meg a Royal Siam Thai Masszázs Szalon különleges masszázsait!

A Royal Siam Thai Masszázs Szalon kiváló választás mindazok számára, akik szeretnének testileg-lelkileg feltöltődni egy különleges masszázs által. A masszázs szalonban ugyanis nem csupán a hagyományos tradicionális thai masszázs érhető el, hanem egyéb masszázs fajták is rendelkezésre állnak.

Royal Siam Thai Masszázs Szalon egy olyan biztos pont Szombathely városában, ahol bárki feltöltődhet és pihentető környezetben feledkezhet meg a mindennapi stresszről. A szakértő masszőr kezeknek köszönhetően a testi-lelki feltöltődés garantált. A masszázsnak köszönhetően többek közt enyhíthető a stressz, serkenthető a vérkeringés, enyhíthető a fejfájás és még hosszan lehetne sorolni a thai masszázs jótékony hatásait. A Royal Thai Masszázs Szalonban a hagyományos, tradicionális thai masszázson túl aromaolajos thai masszázs is igénybe vehető, mely az előbb említett tradicionális masszázs egy speciális változata. Ez a masszázs fajta amellett, hogy erősíti az immunrendszert és elősegíti a méregtelenítést, a bőrt selymessé és rugalmassá teszi, valamint a fáradt lélek számára is kész felüdülés.

Royal Siam Thai masszázs
Royal Siam Thai masszázs

A mélyszöveti masszázs, vagyis a deep tissue az izmok, valamint a környező szövetek mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki jótékony hatásait. A masszázs erőteljes, lassú mozdulatokkal történik. Ezt a fajta masszázst azoknak ajánljuk, akiknek célja, hogy izmaik és kötőszöveteik alaposan, mélyebben át legyenek masszírozva. A rohanó életmód többek közt a lábakat, talpakat is megviseli. A Royal Siam Thai Masszázs Szalonban thai talpmasszázs szolgáltatás is elérhető, melynek köszönhetően erősíthető a test immunitása, aktiválhatók a belső szervek és javítható az állóképesség. Bővebb információkat a royalsiam.hu weboldalon tudhat meg, illetve időpont foglalásra is itt van lehetőség!