Katalin névnap az interneten megtekinthető

A Hold hatására a Katalinok gyakran a Rák asztrológiai jegyében születnek, melynek fő jellemzői: képzelőerő, fogékonyság és gyakran lenyűgöző intuitív képességek.

Katalin névnap az interneten megtekinthető a nevnap.eu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha önnek is van Katalin nevű ismerőse és mindent meg szeretne tudni a nevének eredetéről. Valószínűleg jobban szereti a mágiát, a rejtélyt és a meséket. Lehet impulzív, szeszélyes, gyors indulatú és türelmetlen: évekbe telhet, amíg megtanulja, hogy talán a legjobb gondolkodni, mielőtt megszólal! Ezenkívül szenvedélyes természete miatt túlbuzgó lehet, és nem mindig látja át a dolgokat a befejezésig. Szabad szellemű, kissé különc, és hiányozhat a szervezőkészsége. Ahogy érik, megtanulja érvényesíteni magát, és időnként akár zsarnok is lehet. Gyerekként társaságra, biztonságra, figyelemre, valamint rengeteg szeretetre és ragaszkodásra van szüksége. Valószínűleg szereti a történeteket, és lenyűgözik a legendák. Katalin szüleinek határozottnak kell lenniük, és bizonyos fegyelmet kell bevezetniük – és ezt már egészen kicsi koruktól fogva kell megtenni, hogy elkerüljék a gyerekes viselkedést, és képessé tegyék őt arra, hogy független fiatal nővé váljon. Valóban, egy ilyen elbűvölő személyiségnél nagyon vigyázni kell, nehogy beleessen a fecsegésbe.

Mindenekelőtt élvezi mások társaságát: társaságkedvelő extrovertált, de reménytelen romantikus is, aki álmodik arról a napról, amikor szőke herceg végre eljön és megmenti. Azonban érzékeny és könnyen megsérülhet, hiányozhat neki, ha túl sokáig marad bezárva tornyába. Tévedés ne essék: ha távolinak és tartózkodónak tűnik, az valójában az erős félénksége miatt van. Rendkívül nőies: a szerelem, a romantika és az anyaság az elsődleges prioritásai az életben, és ugyanúgy szüksége van a gyengédségre, mint az oxigénre. További részletekért nézzen be a nevnap.eu weboldalra.