Kedvező áru ágyneműhuzat az Otthonkomfortnál!

Az ágyneműhuzatok rendkívül fontos részei a hálószobának, hiszen ezek biztosítják a kényelmes pihenést és nyugodt alvást. Nyáron inkább a mikroszálas, krepp jellegű pamut szatén ágynemű lehet a legjobb megoldás, míg télire érdemes beruházni egy flanel vagy pamutvászon ágyneműre. Az Otthonkomfort széles kínálatában természetesen mindezeket megtalálhatja.

Ágyneműhuzat kedvező áron kapható tehát az otthonkomfort.hu weboldalon. A Savanna 3D hatású 3 részes pamut-szatén ágyneműhuzat például nyári használatra lehet tökéletes, hiszen 100% pamut-szaténból készült. A csomagban 1 db párnahuzat, 1 db kispárnahuzat és 1 db paplanhuzat található, amelyek 40 fokon moshatóak. Az ágyneműn 3D hatású fotónyomás van, anyaga pedig formatartó, tehát nem fakulnak ki mosás alatt a színei. A paplant ingyenesen szállítjuk házhoz ráadásul garanciát is vállalunk rá. A Krepp Lilla 3 részes ágyneműhuzat is egy kiváló darab, amely 60 fokon mosható, anyaga pedig 100% pamut krepp. A paplant egyenlőtlen felülete miatt nem szükséges vasalni, és főleg olyan vásárlóknak ajánlott, akik előnyben részesítik a könnyen kezelhető ágyneműket.

A rózsás 3 részes pamut krepp ágynemű huzat egy új termék, amely 100% pamut kreppből készült és cipzárral van ellátva, hogy könnyen kezelhető legyen. A paplan kiváló minőségű, anyaga puha és kellemes, tehát rendkívül kényelmes aludni benne. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a paplanokról, vagy megtekintené a teljes kínálatot, érdemes fellátogatni weboldalunkat az otthonkomfort.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékről, vegye fel bátran a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@otthonkomfort.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 342 8886 telefonszámot és embereink felveszik önnel a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?