Kényelmes apartman Hajdúszoboszlón

Ha csendre és békére vágyik, akkor a legjobb helyen jár Hajdúszoboszlón, hiszen itt még a víz is jótékony hatású. Hajdúszoboszlói apartmanjaink mindössze 300 m-re találhatóak az élményfürdőtől, tehát néhány perc sétálás után elérhető válik a minőségi gyógyvíz is. A szobák mind franciaágyasak, jól felszereltek, rendelkeznek konyhával, nappalival, valamint fürdőszobával is.

Apartman Hajdúszoboszló közelében kedvező áron elérhető. Ha apartmanjainkban száll meg, garantáltan nem fogja megbánni, hiszen egyenesen a nyugalom szigetére érkezik, ahol semmi gond és probléma nincs, csak a szórakozás és a pihenés. Apartmanjainkban a kanapéból ágyat lehet kialakítani, szóval lehetőség van még plusz két fő elszállásolására is. Akik nagyon ragaszkodnak a futáshoz, azok látogassák fel az apartman közelében levő sportlétesítményt, ahol van futópálya is. Apartmanjaink fedett terasszal és lifttel is rendelkeznek, és akár 2-4-6 főt képesek vagyunk elszállásolni. Nálunk egész évben ingyenes a wi-fi, lehetőség van kipróbálni a jakuzzit, a finn szaunát, az infra-szaunát, és akár masszázs is igényelhető, természetesen külön díj ellenében.

Érdemes lehet tehát fellátogatnia weboldalunkat, a wellnessapartman.com-ot, hiszen itt minden információt megtalálhat apartmanjainkról, ráadásul képeket is nézegethet, és eldöntheti melyik az önnek és családjának legmegfelelőbb apartman. Ha kérdéseket szeretne feltenni, erre is van lehetőség, csak forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz tárcsázva a +36 30 883 72 42 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az info@wellnessapartman.com e-mail címre. A szobafoglalás csak akkor lesz érvényes, ha telefonon is egyeztet velünk, valamint akkor is érdemes felhívnia minket, amikor megérkezik az apartmanhoz.

Vélemény, hozzászólás?