Kérje családfakutató segítségét gyökerei megismeréséhez!

A családfa ismeretének köszönhetően sokkal teljesebbnek érezheti életét. Ha tudja kik voltak az ősei, azzal nem csupán pár hasznos információt tud meg, hanem sokkal gazdagabbá válik. A mai, jövőcentrikus világban hatalmas kincset jelent, ha valaki tisztában van azzal, hogy kik voltak a felmenői és milyen életet éltek.

Családfakutató nagy segítséget jelent abban, hogy feltérképezze családja múltját. A családfakutató, valamint a családfakutatás kifejezések némileg megtévesztőek lehetnek, hiszen egyáltalán nem arról van szó, hogy a kutató egy családfát tanulmányoz. Sokkal inkább ő maga alkotja meg a családfát, mindezt úgy, hogy alapos kutatómunkát végez és igyekszik minél több elhunyt családtagot felkutatni és információkat gyűjteni róluk. Ez egyáltalán nem könnyű feladat, ugyanis a kutathatóság határain belül lehet információkat gyűjteni. Ez azt jelenti, hogy az írásos forrásokkal igazolható időszakból lehet tájékozódni, ugyanakkor ez sem egyszerű feladat. A kutatás megkezdéséhez nem csak az élő családtagokról, hanem az elhunytakról is minél több ismert információt kell közölni a szakértővel. Egy-egy régi irat, dokumentum vagy fiók mélyén megbújó anyakönyvi kivonat nagy segítséget jelenthet, még akkor is, ha eleinte nem tűnik fontosnak.

A szakembernek a legkisebb nyomok is sokat segíthetnek, hogy el tudja kezdeni a kutatást. Ha Önt is érdekli a téma és szeretné kideríteni, hogy kik voltak a felmenői, akkor érdemes Zacher Andrást megbízni a munkával. Zacher András nem holmi kezdő, aki csak próbálkozik, ugyanis húsz év tapasztalat van a háta mögött. A szakmai tudás és a tapasztalat által a legtöbb esetben nagyon részletes családfákat készít. Bővebb információkat a zacherandras.hu weboldalon talál, elérhetőséggel együtt!