Kiválóan felszerelt Lorabel Apartmanház Hévízen

A Lorabel Apartmanház Hévíz egyik legkiválóbb szálláshelye. Itt valóban a vendég kényelme az első! Ha Önnek is fontos, hogy hévízi tartózkodása során kiváló körülmények közt legyen elszállásolva, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a Lorabel Apartmanházat!

Szállás Hévíz belvárosában, a Hévízi-tó közelében! Hévíz az egyik legkedveltebb magyarországi város. Ide nem csupán a hazaiak járnak, hanem számos külföldi is előszeretettel utazik Hévízre. A városban a legvonzóbb kétségkívül a gyógyhatású tó, mely amellett, hogy jótékony hatással van a különféle mozgásszervi és reumás megbetegedésekre, egyben csodás látványt is nyújt. A tó vize egész évben kellemes meleg, de ez természetesen a külső környezettől is függ. Télen általában 35 Celsius fokos a tó vize, míg nyáron nem csökken 24 Celsius fok alá, így ekkor is kellemesen lehet lubickolni benne. Sokan megelőzés gyanánt látogatják a tavat. Ha Hévízre utazik, akkor mindenképp érdemes megmerítkezni a Hévízi-tóban, valamint szállás gyanánt a Lorabel Apartmanházat választani! Az apartmanok egyben önálló lakások is.

Az összes apartman tökéletesen felszerelt, rendelkezik fürdőszobával, wc-vel és önálló konyhával, melyben megtalálható hűtő, mikró, valamint vízforraló. Természetesen a Lorabel Apartmanházban maximális sebességű, ingyenes wifi is rendelkezésre áll. Az apartmanok szúnyoghálóval ellátottak, ami a nyári hónapokban különösen jól jön. Az apartmanok nem dohányzók, azonban egy erre kijelölt helyen lehetőség van rágyújtani. A szobák ortopédrugós ágyakkal felszereltek, így a pihentető alvással biztosan nem lesz probléma! Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a Lorabel Apartmanház kapcsán, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a hevizszallas.com weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is talál!