Körömágyhosszabbító zselé online verhetetlen áron

A legtöbben nincsenek tisztában ezzel, de kétféle körömhosszabbítás létezik, a gél és az akril. Hasonlónak tűnnek, de két teljesen különböző dolog. Amikor akrilról beszélünk, egy műköröm hegyet ragasztanak a körmök hosszára, majd port és folyadékot kevernek össze, hogy felvigyék rá. Másrészt a zselés körömhosszabbításokat előre elkészített keverékkel alkalmazzák, amelyet a valódi körömágyra visznek fel. Rövidebb körmök esetén jobb, ha ragaszkodunk a zselés körömhosszabbításokhoz.

Körömágyhosszabbító zselé rendelhető a marilynails.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie ha zseléket keres, hiszen nálunk a legjobb termékeket találhatja meg. A természetes köröm hosszának és erősségének legjobb módja a körömhosszabbítás. Ha esetleg gyenge a körömágya, vagy nincs türelme a természetes növekedéshez, ez ideális alternatíva lehet. Előnyük, hogy valódinak vagy akár hamisnak is tűnhetnek, a folyamat pedig egyre gyorsabb és könnyedebb. Az eredmény polírozott és elbűvölő köröm, amely hetekig kitart. Érdekes tény: A hosszú körmök a korai Ming-dinasztia óta a gazdagság jelei voltak az ázsiai kultúrákban. A meghosszabbítással a körmök hosszabbak, erősebbek és még elbűvölőek is lehetnek.

Kétféle műköröm létezik, ezek közé tartoznak a rátétek és a hosszabbítások. Bármelyiket is választja, attól függ, hogy további erősségre vagy hosszra van szüksége. A zselés körömhosszabbításokat, könnyű műanyagból tervezték, és a köröm formájának megfelelően vágják. Ezután a körmökre ragasztják, és akrillal vagy géllel rögzítik és befejezik. A rátétek általában kihagyják a géllel vagy akrillal történő kiterjesztést, amelyet közvetlenül a körmökre visznek fel, és „formákkal” tökéletesítenek. Ez fényes hatást kelt. Amennyiben körömágyhosszabbító zseléket keres, mindenképpen nézzen be a marilynails.hu weboldalra és itt mindent megtalál ami érdekelheti.