Különleges női parfümök

Vannak olyan parfümök, melyek valamilyen okból kiemelkednek a többi közül. Ha szereted a különleges illatokat, nem mindennapi parfümöket, akkor ezek közül érdemes válogatni. Az alábbiakban bemutatjuk melyek a legikonikusabb parfümök.

Női parfümök említésekor szinte mindenki minden idők egyik leghíresebb illatára gondol, mely a Chanel No. 5. Ez az a parfüm, melyet a divatikon Marilyn Monroe használt és népszerűsített. A híres parfüm kora sztárja volt. A múlt idő annak szól, hogy ez az illat aldehid virágillat, vagyis eléggé régimódi. A Chanel időről-időre újabb és újabb illatokat dob piacra, így, ha a Chanel No. 5. nem is nyeri el a tetszésed, számos más Chanel illat közül válogathatsz. Carolina Herrera Good Girl parfümjének jellegzetessége, hogy különleges, magassarkú formában kapható. A nem mindennapi megjelenés mellett a különleges összetevők még különlegesebbé teszik a parfümöt. Elegáns és könnyed illat, amelyre hamar felfigyelnek a körülötted lévők. Dolce & Gabbana Light Blue a tengerpartok szerelmesei számára ideális illat.

A különleges összetétel a napfényes Szicíliába repít. Az enyhe szellő és a citrus kesernyés illata keveredik ebben a parfümben. Vesace Bright Crystal nevéhez hűen egy tökéletesen metszett gyémántot testesít meg. A virágos-gyümölcsös aroma minden romantikus nő számára ideális választás. Különösen a fiatal hölgyek kedvelik a különleges összetevőkből felépülő különleges illatot. Többek közt magnólia, bazsarózsa, ámbra, gránátalma és pézsma is megtalálható benne. Ennek köszönhetően egy igazán lágy, csodás illat jött létre. Ha szeretnéd a fentebb említett különleges illatok valamelyikét megvásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a probeauty.hu webáruházba, ahol különleges parfümök széles választékát találod!