Kültéri lámpa kedvezményes áron

A LED-ek számos okból a legjobb választást jelentik kültéri világításhoz. A kültéri LED-világítás előnyei a következők: A LED-ek világosabb fehérek, mint a hagyományos halogén utcai lámpák, így jobban megvilágítják az utcákat, járdákat és parkolókat. Hosszabb élettartam: a LED-ek használatuktól függően akár 50.000 órát is kibírnak. Ez 25 év is lehet!

Kültéri lámpa kedvezményes áron rendelhető az egloshop.hu weboldalon, tehát ha ön is régóta keres minőségi kültéri lámpákat akkor mindenképp látogasson el a weboldalra, hogy bővebb információkhoz jusson! Az energiamegtakarítás titka, hogy a LED-ek wattonként több lumen fényt bocsátanak ki, ami azt jelenti, hogy erősebben világítanak, mint a halogénlámpák vagy az izzólámpák, miközben lényegesen kevesebb energiát fogyasztanak! További előny az azonnali bekapcsolás. A hagyományos világítás felmelegedéséhez és bekapcsolásához idő és hő kell. Ez nehéznek bizonyulhat, ha hideg, kültéri világítási környezetben használják. Mivel a LED-lámpáknak kevés hőre van szükségük a működéshez, mindig azonnal bekapcsolnak, még fagy alatti időben is! Ráadásul a LED lámpák igazán tartósak, hiszen más kültéri világítással ellentétben a LED-eket tartós anyagokból, például műanyagból gyártják, nem üvegből. Sokkal jobban bírják a zord időjárási viszonyokat, mint a hagyományos izzók.

Különféle formákban találhat kültéri LED világítást; utcai világítás, falra szerelhető lámpatestek, mozgásérzékelős biztonsági lámpák és még sok más. Bár még mindig drágábbak, mint a hagyományos kültéri világítási lehetőségek, a LED-ek energiamegtakarítása idővel, általában három-öt éven keresztül segít megtéríteni a lámpák árait, és növeli a biztonságot. Amennyiben többet tudna meg erről és rendelni szeretne keresse fel bátran az egloshop.hu weboldalt!