Laser-x lézerfegyver dupla szett az igazi harcosoknak

Nagyon sok kisfiú imád harcolni és, hogy a harcokból mindig Ö kerüljön ki a legjobbként, akkor szükség lesz a legjobb fegyverre, amelyet mi most megmutatunk Önnek.

Laser-x lézerfegyver már 6 éves kortól használható. A fiúk mindig is szerették azokat a játékokat, ahol megküzdhettek egymássál, felmérhették az erejüket, illetve kiderült, hogy melyikük is a legerősebb. Ehhez viszont szükségük lehet, olyan hiper-szuper játék fegyverekre, amely a legjobb élményben részesíti őket. Sokan azt gondolják, hogy ez is egy átlagos játék fegyver, ám ettől ez sokkal több, hiszen a szettben található egy vevőegység is, amely pontosan megmutatja, ha eltaláltuk az ellenséget. A szettben kettő fegyver és kettő vevő egység található, így rögtön indulhat is a játék. Egy-egy harc alkalmával így sokkal könnyben eldönthető, hogy ki lesz a győztes, hiszen amint eltaláljuk a barátunkat, akkor a vevőegység felvillan és megszületik a győztes. Ez lézerharc egy új szintre emeli a játékot melyet, játszhat a gyerekek a szobában, vagy akár a szabadban is.

A játék fokozása érdekében a vevő egység akár már 60 méterről is érzékeli a találatot. Ráadásul a szettben található játékok másik Laser X játékokkal is kompatibilisek így azok is bevonhatóak a játékba. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találhat. Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra. Minden további információt megtalál a honlapukon, illetve érdeklődhet még a következő telefonszámokon is: +36 70 93 33 708, +36 70 64 96 396. Jó vásárlást és kellemes időtöltést kívánunk minden kedves vásárlónk részére! Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi azért vagyunk, hogy örömet szerezzünk!