Quivogne műtrágyaszóró a legjobb áron elvihető!

A műtrágyaszórók igen hasznos munkagépek, éppen ezért ha ön is műtrágyaszórót keres, akkor itt az alkalom, hogy jó áron jusson egyhez, ráadásul a Quivogne műtrágyaszórók prémium minőségűek.

Jobbnál jobb Quivogne munkagépek rendelhetőek kedvezményes áron a pap-agro.eu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk bátran ha önnek is mezőgazdasági gépre lenne szüksége, és nálunk találhat majd vetőgépet, műtrágyaszórót, ekét, talajlazítót és különböző tárcsákat is. A Quivogne D-903 műtrágyaszóró rendelkezik egy 1000 literes és a toldatok miatt lehetséges az 1200, 1500, 2000 és 3000 literes tartályméret elérése is. A Quivogne műtrágyaszóró rendelkezik két kiömlőnyílás a tartályból, két szórótányérral amely rozsdamentes acélból készült,  és a gép szórási szélessége 15 – 24 méteres. A szórás mennyisége könnyen beállítható egy tolózár segítségével ami pedig a táblaszéli nyitást és zárást illeti, az hidraulikusan történik. A tartályban levő védőrács megakadályozza azt, hogy idegen anyagok kerüljenek  a gépbe. A Quivogne műtrágyaszóró hajtómű túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik.

Amennyiben esetleg kérdések merülnének fel a rendelésről, az árakról, a kiszállításról vagy a fizetési módokról, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a 06 53 552 283 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön bátran e-mailt az info@pap-agro.eu e-mail címre és itt egyetlen kérdése sem marad majd válasz nélkül, hiszen kollégáink mindenkinek  szívesen válaszolnak. Ha bővebb leírást és további információkat szeretne olvasni a Quivogne munkagépekről, az erőgépekről, a műtrágyaszóróról vagy a márkáról, akkor erre is van most lehetősége, csak kattintson bátran weboldalunkra, a pap-agro.eu-ra, és itt megtalálhatja majd a teljes Quivogne kínálatot is.