MarilyNails díszítő zselé és keverőpaletta a csodás mintákért

A MarilyNails termékek hatalmas népszerűségnek örvendenek, amatőr és szakmabeli körmösök egyaránt előszeretettel használják őket a szebbnél-szebb manikűrök megalkotásához. Ha szeretnél egy igazán minőségi díszítő zselét használni, akkor érdemes kipróbálni a MarilyNails fixálásmentes festő és díszítő zseléket.

Díszítő zselé használata az első perctől élvezetes lesz számodra! Valóságos művésszé válhatsz a színek kikeverése közben. Az alapszínek igazán szemet kápráztatók, azonban ami még jobb, hogy igazán egyedi színkombinációkat hozhatsz létre. A MarilyNails díszítő zselé elengedhetetlen annak érdekében, hogy különleges, színekben telt és gazdag mintákat alkoss meg. Éppen ezért mindenképp érdemes beszerezned és a körmös alapkészleted részévé tenni. A MarilyNails díszítő zseléit fekete szín hozzá adásával tudod sötétíteni, míg a fehér szín a világosításra alkalmas. Ha elegendő fehér színt adsz a festékhez, akkor akár csodaszép pasztel színeket is létre hozhatsz! Nem csak te, hanem vendégeid is imádni fogják a MarilyNails különleges díszítő zseléit.

A díszítő zselé nem alkalmas a teljes köröm fedésre, nem is erre a célra lett létre hozva, ellenben gyönyörű, színekben gazdag mintákat tudsz megalkotni. A színkeverési lehetőség végtelen, így sosem fogod megunni. Az egyedi színek kikeveréséhez azt javasoljuk, hogy használd a MarilyNails huszonnégy részes M keverőpalettát. Már csak azért is érdemes ezt a keverőpalettát használni, mivel így a színeket fényvédve tudod tárolni. Természetesen a csodás körmök megalkotásához a MarilyNails ecseteket is célszerű kipróbálni! Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor mindenképp látogass el a marilynails.hu webáruházba, ahol a széleskörű kínálatot is megtekintheted!