Mikulás rendelés a Repertoár Műsor Irodától

Sokan emlékeznek milyen volt gyerekként a Mikulásra várni, aki Lappföldről útra kelt, hogy a jó gyerekeknek ajándékot, a komiszaknak pedig virgácsot vigyen.

Mikulás rendelés nagyszerű árakon a Repertoár Műsor Irodától. Kevés annál szebb dolog van, mint amikor a Mikulás megérkezik és a gyerekek teljesen átszellemülve bámulnak a nagy pocakos, puttonyos emberre. Ezt a varázslatos eseményt még szebbé lehet tenni azzal, ha egy szórakoztató Mikulás Műsort rendel. A céges vagy óvodai, iskolai Mikulás ünnepségeken bevett szokásnak számít, hogy valamelyik kolléga vagy apuka öltözik be. Eléggé illúzió romboló, amikor a gyerek közli, hogy Andris bácsi a Mikulás. Ekkor a varázslatnak könnyen annyi és a gyereket ekkor csak az foglalkoztatja, hogy Andris bácsinak, hogy lett olyan nagy hasa és hosszú szakálla. Ráadásul nem is mindenki tud azonosulni a kedves Mikulás szereppel, ezért a legjobb, ha egy külsős választ a szerepre, aki már rutinos a Mikulás szerepben. A Mikulás természetesen szívesen fogadja a gyermekek verseit, énekét és puttonyából játékokat varázsol elő a gyermekeknek.

A Repertoár Műsor Iroda többféle csomagot is kidolgozott, így pénztárcához és a gyerekek számához mérten lehet kiválasztani az a Mikulás rendelés csomagot, ami leginkább illik az alkalomhoz. A Mikulás legnagyobb csomagban a Mikulás mellett két krampusz is felel a kiváló hangulatért, valamint műsorvezető szerepet is betöltenek. Ekkor a program több, mint egy órás. Ez a csomag kifejezetten nagyobb méretű rendezvényekre ajánlott, ahol több, mint 50 gyermek vesz részt a Mikulás ünnepségen. Ha pontos információkra van szüksége és szeretné látni a csomagokat, akkor látogasson el a musor-iroda.hu weboldalra, ahol tájékozódhat.