Minden, ami foci eb 2021

Az Euro 2020 izgalma Boris Johnson és az Egyesült Királyság kormányának legfrissebb bejelentése után növekszik, a dátumokat lelkesen fogadták a rajongók. A bajnokságnak már távoli emléknek kellett volna lennie, 2020 nyarán zajlott volna, de a COVID-járvány véget vetett a bajnokság minden reményének a kijelölt évben.

Foci eb 2021 bővebb leírása elolvasható a focieb2021.hu weboldalon a dátumokkal és a helyszínekkel együtt tehát megéri benézni hozzánk. A dátumokat pontosan egy évvel előre tolták, és most, amikor a kezdetig kevesebb, mint egy hónap van hátra, már nem annyira bizonytalan a torna kinézete. Az Euro 2020 időpontjait átütemezték, hogy a 2021. június 11-i, pénteki nyitómérkőzéssel kezdődjenek. Az új terv szerint az Euro 2020 a 2021. július 11-én, vasárnap megrendezésre kerülő döntővel zárul. Hol lesz az Euro 2020? Várhatóan ugyanazok a fogadó nemzetek lesznek az Euro 2020 középpontjában, a verseny formátuma és helyszínei továbbra is aktuálisak maradnak annak ellenére, hogy a dátum tavaly nyárról idénre változott. A végleges döntést azonban még meg kell hozni. A különböző országok a COVID-19 elleni küzdelem különböző szakaszaiban vannak.

Engedélyezik-e a rajongókat az Euro 2020-on? Itt kezdődik az izgalom és a feszültség. Boris Johnson február 22-i beszéde, amely bemutatta az Egyesült Királyság ütemtervét, reményeket ébresztett abban, hogy a rajongók a Wembley Stadionba özönlenek majd megnézni az eb-t. Május 17-től legfeljebb 10.000 futballrajongót engedhettek be az Egyesült Királyság stadionjaiba – ez a legmagasabb szám a 2020 márciusi lezárás előtti időszak óta. Amennyiben több információt olvasna az idei foci eb-ről, nézzen be a focieb2021.hu weboldalra, és itt pontosan megtalálhatja, hogy milyen csapatok fognak megmérkőzni egymással.