Önterülő aljzatkiegyenlítés a legjobb áron

A hideg, nedves helyiségek, vagy a rossz légáramú helyiségek meghosszabbítják a kikeményedési és száradási időt az önterülő aljzatkiegyenlítéskor, ezért tegyenek megfelelő intézkedéseket ezügyben. Javasoljuk, hogy a keményedés során kerülje az erős huzatot és a közvetlen napfényt, mivel ez „kiszáríthatja” a terméket, befolyásolva a felület kikeményedését, és túlzott feszültséget, felületi horzsolást és repedést okozhat.

Önterülő aljzatkiegyenlítés a legjobb áron elérhető az epo-trend.hu weboldalon.   Egyes önterülő aljzatok cementkötésűek, mások gipszalapúak. Ezen kívül egyesek gyorsan kötődnek, vannak, akiknek fémlemez megerősítésre van szükségük, stb. Következésképpen minden terméknek megvan a maga célja. Vizsgáljuk meg, miért választaná egyiket a másik helyett. Először is, mi az az aljzat, amelyet le akar lapítani? Az aljzat egy olyan szakszó, amely az épülő felületre utal. Általában vagy beton, vagy fa lesz. Ha fa, akkor rétegelt lemeznek vagy OSB-nek kell lennie, ha SLU öntését tervezi rá. A második dolog, amit meg kell határozni az az, hogy milyen padlót épít a szintező keverék tetejére? Ehhez nyilvánvalóan feltételezzük a csempét.

Tehát csak ennek a két információnak a birtoklása meglehetősen szűkíti a választási lehetőségeket. Ha egy konkrét aljzattal rendelkezik, akkor a leginkább az önterülő aljzatválasztás lesz a legjobb megoldás ez pedig nagyobb megfizethetőséget is jelent. Egészen a közelmúltig a fa aljzat, akár rétegelt lemez, akár OSB, nem volt jellemző az önterülő aljzatra. Amikor ez megtörtént, először egy fém vagy műanyag lécterméket kell a padló fölé tenni a megerősítéshez. Ezenkívül minimális vastagsági követelmények is voltak. A gyorsan működő önterítők némileg nagyobb nyomást gyakorolhatnak a padlóra, mint az öntés során, de az előnye, hogy bizonyos esetekben néhány órán belül készen állnak a használatra. Bővebb leírásért mindenképpen keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.