Minőségi fóliahúzó szalag

Mint sokmásban ebben is teljesen egyediek vagyunk ugyanis a cégünk az első magyar magán vállalkozások közé sorolható, amely immáron 1982-óta áll fent és számos szolgáltatást biztosít és különféle termékeket állít elő egyedülállóan. Ilyen pl. a fóliahúzó szalag gyártása is.

Katt ide amennyiben szeretné megismerni a vállalkozásunkat, illetve szeretne bővebb információval rendelkezni a különleges termékeinkről. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a magánvállalkozásunk immáron 25 fővel dolgozik együtt és általuk próbál igazán egyedi és különleges termékeket kivitelezni. A cégünk egyedüli technikával rendelkezik, hiszen a hajtástechnikai termékeket saját szabadalom alapján állítja elő. Az ilyen módon előállított termékeink között megtalálhatóak a helikális tengelykapcsolók,szorítóhüvelyek, illetve még a leggyorsabb fejlődő üzletág is, amely nem más,mint a heveder gyártás.

Ezeket a termékeket legfőképpen a gyárakban használják a termelő berendezések esetén. Többek között számos hazai termelő számára is beszállítunk, mint pl. Nestlé, Fornetti, Mogyi, Intersnack, stb. Ha bemegyünk egy élelmiszerboltba, akkor legtöbbször azt láthatjuk, hogy a termékek nagy részét különféle zacskókba csomagolva értékesítik. Viszont, azt tudni kell, hogy ahol zacskó van, ott fóliázó szalagra is szükség van, amely a legtöbb esetben egy fogazott hajtószíj valamilyen bevonattal. Az itt felhasznált bevonatra azért van szükség, mivel ennek köszönhetően jobban meg tud tapadni a fóliához, amelyből a zacskót gyártják. Általában a fóliahúzó szalagot párban használják, vagyis a fólia mindkét szélén. Ezek a lehúzó szalagok idővel elkopnak és cserélni kell őket. Ami cégünk több mint 60 országba exportálja a magas minőségű lehúzó hevedereket.