Minőségi játékok egy kattintással

A gyerekek a játékok által készülnek fel az életük későbbi időszakaira; minden egyes játék kicsit ügyesebbé és okosabbá teszi őket. Fejlődnek a motorikus képességeik, javul a mozgáskoordinációjuk, egyre kreatívabb lesz a gondolkodásul, egyre bonyolultabb feladatokat tudnak megoldani, egyre könnyebben találják fel magukat különböző helyzetekben.

A fejlesztojatekvilag.hu játék webshop kínálatában szereplő játékok épp ezt a célt szolgálják. Gondoljunk azokra a játékokra, amelyek a gyermek találékonyságát teszik próbára; ezeknek köszönhetően rohamosan fejlődik a kicsi intelligenciája és kreativitása.

Minden egyes fejlesztő játék kiemelten erősíti a gyermek valamely készségét. A pszichológusok mégis óvva intenek attól, hogy mindenféle játékokkal halmozzuk el a csemetéinket. Mi ennek a magyarázata? A pszichológusok elsősorban azzal magyarázzák az állításukat, hogy a játékokkal elhalmozott gyerekek esetében nem alakul ki a saját tulajdonhoz való ragaszkodás, illetve képtelenek lesznek becsülni az értékeiket. Másodsorban a gyermeknek egy időben csupán néhány játékra van szüksége, ami képes lekötni. Tehát a mennyiség helyett a minőségen van a hangsúly.

Játszunk minél többet a gyermekeinkkel! A kicsik nem a tárgyakat, hanem a közös játékot igénylik. Ha apuka és anyuka rendszeresen leül a gyermekekkel játszani, jelentősen hozzájárul a gyermekek készségeinek fejlesztéséhez. A kicsik megfigyelik a felnőttek ötleteit és megoldásait, azokat eltanulják és a későbbiekben maguk is alkalmazzák.

Mindehhez csupán megfelelő minőségű gyerek játékokra van szükség. Ha nincs elég időnk a vásárlásra és a megfelelő játékok utáni kutatásra, akkor látogassuk meg a Fejlesztő Játék Webshop kínálatát és rendeljük meg a legjobb termékeket!

Vélemény, hozzászólás?