Irány Mátraszentimre!

Mindannyiunknak szükségünk van néha egy kis kikapcsolódásra, amikor kiszakadunk a mindennapok forgatagából, magunk mögött hagyjuk a város mókuskerekeit és olyan helyre látogatunk, ahol a madarak csiripelése jelenti a legnagyobb zajszennyezést.

A Mátra Magyarország egyik legszebb vidéke és itt található az ország legmagasabb pontja is. Nem túlzás azt állítani, hogy a Mátra a vadregényes tája Magyarország egyik legszebb természeti adottságát jelenti. Mátraszentimre apartman kínálatában megtalálható azok a kisebb szállók, amelyek kivételesen hangulatos pihenést tesznek lehetővé.

Mátraszentimre egyik legnevesebb és legkedveltebb apartmanja a Borostyán Vendégház. A népszerűsége nem véletlen, hiszen kivételesen gazdagon berendezett modern épületről van szó, ahol tökéletes elegyet alkot a természetbe simuló stílus a modern és kényelmes belsőépítészettel. A vendégház összesen nyolc fő befogadására alkalmas; a hálószoba mellett egy konyhával egybeépített nappali várja a vendégeket, amely szintén alkalmas elszállásolásra. Ilyen módon a kisebb baráti társaságok számára tökéletes választást jelent a Borostyán Vendégház, de a nagyobb társaságoknak sem kell más szállás után nézni… A kert végében áll egy kisebb, de ugyanolyan hangulatos faházikó, amely négy vagy hat személy elszállásolását teszi lehetővé. Ez a kis házikó is téliesítve van, tehát minden évszakban igénybe lehet venni, nem kell attól tartani, hogy a kert végében elszállásolt vendégek fázni fognak; a fűtést radiátorok látják el.

A Borostyán Apartman csodálatos természeti környezetben fekszik, ami nemes egyszerűséggel arra csábít bennünket, hogy kisebb vagy nagyobb túrákat tegyünk a környéken. Érdemes engedni ennek a csábításnak, hiszen Magyarország egyik legszebb vidékéről van szó.

Vélemény, hozzászólás?