Minőségi utánfutó a bestrent-től

Egy utánfutó – legyen az bérelt vagy saját- igazán hasznos jármű. Hatalmas segítség például költözés vagy építkezés, esetleg járműszállítás során, s azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy biztosan takarékosabb megoldás, mint a szállítmányozással foglalkozó cégeknek fizetni.

Tekintse meg az erről szóló bővebb leírást a bestrent.hu oldalon. A weboldalon bérelhető utánfutók megbízható társakká válnak az utakon. Az utánfutó vontató járműre való csatlakoztatása könnyűszerrel megoldható. Teherbírása 3000 kg, így kisgépeket is akadálymentesen lehet vele szállítani. Méretei igen nagyok, nevezetesen majdnem 6 méter hosszú és több, mint 2 méter széles, a rakodófelülete a teljes méreténél valamivel kevesebb. Mivel ilyen robosztus segédeszközről van szó, érdemes körültekinteni a vontatás jogszabályai között, az esetleges szabálysértések elkerülése végett. Számba kell venni az autó össztömegét, a vontatott jármű tömegét, s hogy mi szerepel a jogosítványban. Nem szabad megfeledkezni a szállítmány megfelelő rögzítéséről sem, s ügyelni kell arra is, hogy ne lógjon túl az utánfutón. Amennyiben mégis túlnyúlik a rakomány, piros zászlóval, sötétben pedig piros fénnyel köteles ezt jelezni a vontatójármű a többi közlekedőtársa részére.

A saját részre való szállítmányozás megkönnyíti az életet, mind időben, mind anyagiakban, így valóban érdemes az emberi élet során előforduló néhány alkalomra inkább bérelni. A fentebb felsoroltakon kívül az is a bérlés mellett szól, hogy nem terheli a bérlőt sem a jármű tárolásának gondja, sem a szervizelése. A bestrent.info oldalon az érdeklődők tájékozódhatnak a bérleti árakról, s amennyiben egyéb kérdés merül fel, a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével vagy a megadott telefonszám tárcsázásával egyszerűen választ kaphat bármire. Forduljanak hozzájuk bizalommal!