Mit kell tudni a lombházakról?

Magyarországon az utóbbi évek során sikerült megépíteni egy olyan szálláshelyet, amely a párok számára biztosít pihentető, élményekkel teli nyaralást. A lombházak esetén a luxus teljes mértékben érvényesül, ezért garantált, hogy az emberek maximálisan meg lesznek elégedve a szolgáltatással. Ezek a szállások könnyen és egyszerűen lefoglalhatóak az interneten keresztül.

Lombházak előnye, hogy mindennel fel vannak szerelve, amire egy nyaralás során szüksége lehet az embernek. A szálláshelyeken olyan megtalálható a jakuzzi, minibár, FULL HD TV, WIFI, minikonyha, panoráma szauna, terasz, fürdőszoba, külön WC. Ha lombházba pihennek a szabadnapjaikban, akkor romantikus reggeliben lehet részük, élvezhetik a teraszon levő pezsgőmedencét. Ha a finn panoráma szaunát kipróbálja, akkor élvezheti a síkfőkúti tavakra nyíló kilátást. A minibárban különleges és jó minőségű borokat, üdítőket, söröket kóstolhat meg. Négy darab lombház várja a pihenni vágyókat, és ezeknek a nevük Tölgy, Éger, Bükk, valamint Juhar Lombház.

Ha szeretné pillanatok alatt lefoglalni az ön számára ideális lombházat, akkor látogasson el a sokak által már jól ismert www.treehouse.hu weboldalra. Ezen a helyen megtalálja azokat az fontos információkat, amelyeket tudni kell a szállásokról. Ha kérdései merültek fel a lomházakkal, vagy a foglalással kapcsolatban, akkor mihamarabb tárcsázza a +36 20 618 99 00 telefonszámot, vagy írjon üzenetet az az info@treehouses.hu e-mail címre, és munkatársaink örömmel segítenek önnek a lehető legrövidebb időn belül. Mi biztosak vagyunk abban, hogy a lombházakban a pihenés felejthetetlen lesz, hiszen a szállásokon minden olyan dolog megtalálható, amely a pihenéshez, szórakozáshoz szükséges.